Παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το δημαρχείο Θέρμης, καθώς και η πλατεία Παραμάνα. 
Συγκεκριμένα, τα παιδάκια από το 4ο νηπιαγωγείο Θέρμης, συνοδευόμενα από τις νηπιαγωγούς, με τα τρίγωνά τους και φορώντας κόκκινα σκουφάκια, έψαλαν τα κάλαντα και προσέφεραν δώρα στον δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο ο οποίος τους ευχαρίστησε, λέγοντας ότι «τα καλύτερα κάλαντα και οι καλύτερες ευχές είναι από τα παιδάκια του νηπιαγωγείου γι’ αυτό και χαίρομαι όταν έρχονται πρώτα κάθε χρόνο για να ψάλουν τα κάλαντα». 
Στη συνέχεια, τα σκαλιά του δημαρχείου ανέβηκαν μαθητές και μαθήτριες από το 1ο δημοτικό σχολείο Θέρμης καθώς και από το 1ο γυμνάσιο Θέρμης που έψαλαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές με τον δήμαρχο. 
Ο κ. Παπαδόπουλος θυμήθηκε ότι υπήρξε κι αυτός μαθητής στο 1ο δημοτικό σχολείο, το οποίο ήταν το μοναδικό που είχε τότε η Θέρμη. Είπε, επίσης, προς τα παιδιά ότι «είμαι ενθουσιασμένος από το επίπεδο των μαθητών και των φοιτητών μας, οι νέοι έχετε πολλά προσόντα και είμαι βέβαιος ότι με εσάς μπροστά, η χώρα μας θα γίνει καλύτερη. Να είστε υγιείς και να προχωράτε στη ζωή σας με πολλή αγάπη». 
Χριστουγεννιάτικη γιορτή οργανώθηκε και στην πλατεία Παραμάνα της Θέρμης όπου χορωδίες από έξι ΚΑΠΗ του δήμου (Θέρμης-Τριαδίου, Νέας Ραιδεστού, Βασιλικών, Καρδίας, Αγίου Αντωνίου και Περιστεράς) έψαλαν κάλαντα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες. 
«Αυτό που έγινε σήμερα στην πλατεία είναι πρωτόγνωρο και για μένα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γι’ αυτήν την πολύ ωραία εκδήλωση και για τις ευχές σας και σας τις ανταποδίδω. Εύχομαι σε όλους να έχετε υγεία κι αυτές τις Άγιες Μέρες, να ξεχάσουμε ό,τι μας χωρίζει και να δώσουμε περισσότερο χώρο στην αγάπη. Γιατί έτσι θα είμαστε περισσότερο ευτυχισμένοι και θα ζήσουμε καλύτερα», είπε στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Θέρμης. 
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης Αθηνά Παπαδάκη, ο αντιδήμαρχος Αργύρης Μωραΐτης, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για κοινωνικά θέματα Φανή Χατζηδημητρίου, ο πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Γιώργος Αγγέλου, οι πρόεδροι της Κοινότητας Θέρμης Τριαδίου Στάθης Πιστέλας και της Περιστεράς Δημήτρης Ντισλής, ο πρόεδρος του Λιβαδίου Δημήτρης Γουδήρας, η πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ν.Ραιδεστού Κούλα Σούγγαρη, ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Θέρμης Ανδρέας Βιολιτζής, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα Περιστεράς, πατέρας Αντώνιος, ο πρωτοψάλτης και μουσικοδιδάσκαλος Στέλιος Ζαχαρίου ο οποίος επιμελήθηκε την εκδήλωση κ.ά.