Γέμισε ευχές και παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. 
Από νωρίς το πρωί ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Ζορπίδης υποδέχθηκε στο γραφείο του τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Λαγκαδά και το Σύλλογο Μανδριτσιωτών Θρακιωτών Θέρμης που χόρεψαν, έψαλαν κάλαντα, έπαιξαν εορταστικές μελωδίες και αντάλλαξαν ευχές. 
Τον πρόεδρο του ΕΕΘ τίμησαν με την παρουσία τους δίνοντας του τις καλύτερες ευχές τους για τις γιορτές και τη Νέα Χρονιά, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου, ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Στράτος Σιμόπουλος, ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Γιάννης Αμανατίδης, ο εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Μιχαήλ Κούπκας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Τεχνικών Μέσων του Δήμου Θεσσαλονίκης και Οικονομικός Επόπτης του Ε.Ε.Θ. κ. Κώστας Ιακώβου. Εκ μέρους της διοίκησης του ΕΕΘ το «παρών» έδωσαν για να ευχηθούν στον κ. Ζορπίδη, η Α΄ Αντιπρόεδρος κα Χρύσα Γεωργιάδου – Γρανούζη, ο Γενικός Γραμματέας κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κος Λευτέρης Γεωργιάδης, κα Φανή Μπλιούμη,κος Θεόδωρος Πανταλέων, κος Δημήτρης Αναστασίου, κος Θεόδωρος Αγγελίδης, κος Άκης Πούλακας, κα Μαρία Καρατενίζη, κος Σωτήρης Τοζακίδης, κος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, κα Νικόλ Τελιορίδου, κος Θωμάς Παπανικολάου, κος Χάρης Γαβανάς. Ευχές επεφύλασσε για τον πρόεδρο και το προσωπικό του Επιμελητηρίου. 
O κ. Μιχάλης Ζορπίδης ευχαρίστησε πολύ τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Λαγκαδά και του Συλλόγου Μανδριτσιωτών Θρακιωτών Θέρμης, όπως και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους και ανταπέδωσε σε όλους τις ευχές.