"Μέσα στους επόμενους έξι έως εννέα μήνες" θα συμβασιοποιηθεί και το υπόλοιπο τμήμα του δρόμου Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε νέους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Πέλλας, υπενθυμίζοντας ότι ήταν μεταξύ των αρχικών εξαγγελιών και δεσμεύσεων του.

"Υπήρξαν αρκετά προβλήματα, αλλά μπήκε το νερό στο αυλάκι, τα δύο βασικά έργα για την περιοχή είναι ο δρόμος και το φράγμα" είπε ο πρωθυπουργός.

Με την ευκαιρία της συνάντησης του με τον πρόεδρο της κοινότητας Πέλλας, που είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας και τα οποία προβλήματα υπήρξαν, έδωσε έμφαση στην πολιτική προστασία και στην προηγούμενη αντιπυρική περίοδο και ότι στο προσεχές υπουργικό συμβούλιο θα συζητηθεί και ο νέος σχεδιασμός για την πολιτική προστασία για τη νέα χρονιά. Σημείωσε, επίσης ότι ψηλά στην ατζέντα της είναι και η αντιμετώπιση των προβλημάτων της κλιματικής αλλαγής, αλλά και τα αναπτυξιακά ζητήματα που συνδέονται με αυτήν και η προοπτική της ανάπτυξης σε όλους τους τομείς κάθε περιοχής.

"Η Πέλλα στον πρωτογενή τομέα είναι πρωταγωνιστής, αλλά κοιτάμε και το σήμερα και το μέλλον" τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Τέλος, με αφορμή παρατηρήσεις του κ. Μαρινάκη για τα νέα στελέχη του κόμματος που δραστηριοποιούνται στην περιοχή σημείωσε ότι η ΝΔ ως ένα "μαζικό λαϊκό κόμμα" έχει τη δυνατότητα να αντλεί δυνάμεις από νέα στελέχη, ενώ ο ίδιος ως πρόεδρος του κόμματος δίνει αυτή τη δυνατότητα σε νέους να ανελιχθούν στο εσωκομματικό πεδίο και να υποστηρίξουν στην κοινωνία τις ιδέες και τις αξίες του κόμματος. "Το κόμμα είναι αξιοκρατικό" είπε ο κ. Μητσοτάκης. 

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε επίσης μονάδα τυποποίησης και εξαγωγής φρούτων στην περιοχή της Πέλλας.