Δυο -σωστές- αποφάσεις του VAR σε αντίστοιχες λάθος αποφάσεις του διαιτητή, έκριναν το παιχνίδι στην Τούμπα.

Στην πρώτη περίπτωση το βίντεο έδειξε πέναλτι του Κοτάρσκι (ρίχνει... μπουνιά σε επιθετικό του Παναθηναϊκού μετά την κεφαλιά που ο τελευταίος έχει "πιάσει") στη δεύτερη ακύρωσε πέναλτι στον Κωνσταντέλια, αφού ναι μεν ο νεαρός "τσίμπησε" την μπάλα, στη συνέχεια, όμως, το μαρκάρισμα πάνω του δεν δικαιολογούσε την εσχάτη των ποινών.

Αυτές, όμως, ήταν οι λεπτομέρειες. Για άλλη μία φορά ο ΠΑΟΚ δεν έπεισε, κλείστηκε εύκολα πίσω στην πίεση ψηλά των φιλοξενούμενων και δεν είχε τρόπο να περάσει την μπάλα μπροστά. Ήταν σε κακή μέρα ο Νάρεϊ, σε πιο κακή ο Βιερίνια (το γκολ της ισοφάρισης του Παναθηναϊκού έρχεται από την αδυναμία του να επιστρέψει στην άμυνα), ε, δεν ήθελε και πολύ...

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στην αρχή του αγώνα, όταν ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε σε στιλ... σουμπούτεο: Σε μια θέση όλοι, ακίνητοι. Μόλις άρχισε να τρέχει, Ντάντε και Αουγκούστο έπρεπε να πάνε ως τη γραμμή της μεγάλης περιοχής για να πάρουν την μπάλα...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπα

Γκολ: 18' Ολιβέιρα / 51', 73' Αϊτόρ

Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Γιούλιεν Βάινμπεργκερ , Αντρέας Χάιντενραϊχ , Σάρα Τέλεκ(Αυστρία), 4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

Κίτρινες: 43' Ολιβέιρα, 72' Κοτάρσκι, 75' Κούρτιτς / 44' Μάγκνουσον, 88' Χουάνκαρ. 

Κόκκινες: - / - 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (86' Κωνσταντέλιας), Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια (77' Τσαούσης), Ντάντας (76' Ελ Καντουρί), Κούρτιτς (86' Γκορντετζιάνι), Νάρεϊ, Ντάγκλας Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (57' Μπίσεσβαρ). 

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν, Αϊτόρ (90'+5' Σάρλια), Μπερνάρ (90' Γκάνεα), Σπόραρ (85' Ιωαννίδης).

*Στην Τούμπα δεν υπήρχαν πανό εκτός αυτών που αναφέρουν τα ονόματα των έξι φίλων του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη πριν από 23 χρόνια. Μάλιστα, οι παίκτες των δύο ομάδων κατέθεσαν στεφάνια μπροστά στη Θύρα 4 στη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών.