Τι ΄χες Άρη, τι ΄χα πάντα... Είτε με Μπούργος, είτε με Τερζή, είτε με Πάρντιου, ο Άρης πονάει στο κέντρο της άμυνας και στα αμυντικά χαφ. Γι αυτό και βρέθηκε με δυο γκολ πίσω στο παιχνίδι με το Βόλο και, παρά το ότι έπαιζε με επιπλέον παίκτη για περίπου ένα ημίχρονο, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν με διάθεση να πιέσουν και μέσα σε δέκα λεπτά σπατάλησαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες. Ο Βόλος ισορρόπησε το παιχνίδι και μέσα σε λίγα λεπτά προηγήθηκε με 2-0...

Μάλιστα, ο Βόλος πέτυχε και τρίτο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Νικολά Μεσκίδα, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR καθώς ήταν οφσάιντ ο Οζέγκοβιτς στο ξεκίνημα της φάσης. 

Κι ενώ στο 55' η παλάντζα έδειχνε να γέρνει προς τους φιλοξενούμενους, όταν ο Άλχο ανέτρεψε, όντας τελευταίος, τον Χουάν Ιτούρμπε, οπότε και ο Χρήστος Βεργέτης του έδειξε την κόκκινη κάρτα, το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Μπορεί το γήπεδο να έγερνε στα τελευταία 20 λεπτά, όμως οι κίτρινοι "σκόνταψαν" στο δοκάρι και στον Κλέιμαν...

Οι «κίτρινοι» γνώρισαν τη δεύτερη φετινή τους ήττα, με τον Βόλο να ανεβαίνει τρίτος με 11 βαθμούς μαζί με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (που αυτήν την ώρα παίζει με τον Παναθηναϊκό).

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Πανθεσαλικό

Γκολ: 26' Μίλος Ντέλετιτς, 30' Ζαν Πιερ Ακόστα Μπαριέντος (πέν.) / -

Δοκάρια: - / 67' Μαντσίνι

Διαιτητές: Χρήστος Βεργέτης, Βασίλειος Νικολακάκης, Δημήτριος Μαυρουδής 4ος Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης 

Κίτρινες: 13' Ουές, 36' Τσοκάνης, 37' Μπαριέντος  45+1' Ντέλετιτς, 85' Λούνα / 36' Παπέ Σεΐκ,  42' Ιτούρμπε, 84' Φαμπιάνο. 

Κόκκινες: 55' Άλχο / - 

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ουές, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μεσκίδα (64' Ματίγια), Ντέλετιτς (70' Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86' Κούτσιας).

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (46' Ενκουλού), Μαζικού, Νταμπό (68' Γκρέι), Παπέ Σεΐκ (46' Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι, Μανού Γκαρθία, Ιτούρμπε (79' Καμάτσο), Πάλμα (74' Ζερβινιό).


*** Κίτρινη κάρτα δέχθηκε στα τελευταία λεπτά για διαμαρτυρία ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος.