Λίγα δευτερόλεπτα απροσεξίας της άμυνας του Άρη ήταν αρκετά... Ξέχασαν τον σέντερ φορ του Παναθηναϊκού στο δεύτερο δοκάρι κι ο Σπόραρ έσπειρε και θέρισε τη νίκη για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός βγήκε με πολύ επιθετική διάθεση στο γήπεδο. Έχασε ευκαιρίες από πολύ νωρίς, αλλά πότε έβρισκε μπροστά τον Κουέστα και πότε την, καλά στημένη, άμυνα των κιτρίνων.

Ο Άρης δεν περιορίστηκε σε αμυντική τακτική, αλλά έκανε αισθητή την παρουσία του σε κάποιες περιπτώσεις, όμως οι λάθος επιλογές των επιθετικών του δεν του έδωσαν ευκαιρία για κάτι καλό.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ πιο ισορροπημένα με τον Παναθηναϊκό νε έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην μπορεί να βρει διαδρόμους μπροστά απ’ την εστία του Κουέστα. 

Όσο για τη διαιτησία, είχε την... καλή διάθεση, αλλά της το χάλασε ο VAR. Χρειάστηκαν δύο λεπτά για να δει ο διαιτητής το καταφανέστατο επιθετικό φάουλ του Βέρμπιτς για να ακυρωθεί γκολ του Μπερνάρ, ενώ ήταν ο VAR που ειδοποίησε για αλλαγή της κάρτας στη φάση του 90+6’, όταν, τελικά, ο Άρης έχασε με κόκκινη τον Πάλμα

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Απ. Νικολαΐδης

Γκολ: 90+2' Σποράρ / -

Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Θεόδωρος Νταλούκας, Μιλούτιν Ντούκιτς, Βλάνταν Τοντόροβιτς 4ος Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

Κίτρινες: 59' Σένκεφελντ, 64' Ρουμπέν, 65' Μπρινιόλι, 90+2' Σπόραρ / 25' Ματέο Γκαρσία, 57' Ετεμπό, 59' Ιτούρμπε, 84' Κουέστα, 90+1' Οντουμπάγιο

Κόκκινες: - / 90+6' Πάλμα

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Τσέριν, Μπερνάρ (79’ Τσόκαϊ), Παλάσιος (79’ Αϊτόρ, 83’ λ.τρ. Βαγιαννίδης), Βέρμπιτς, Ιωαννίδης (63’ Σπόραρ).

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Μαζικού, Νταμπό, Ετεμπό, Εμπακατά (80’ Ντιόπ), Ματέο Γκαρσία (90’+1’ Πίρσμαν), Ιτούρμπε (63’ Γκρέι), Ζερβίνιο (63’ Πάλμα)