"Σκάλωσε" σε έναν καλά στημένο αμυντικά ΟΦΗ ο Άρης και παραχώρησε ισοπαλία με 1-1. Μάλιστα, βρέθηκε να χάνει με 0-1, αλλά κατάφερε να αντιδράσει γρήγορα. Όσο, όμως, κι αν πίεσε, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

"Δεν μπορέσαμε να φανούμε επιθετικά", παραδέχτηκε ο προπονητής του ΟΦΗ Βάλντας Νταμπράουσκας, ενώ ο Παρντιού, από την πλευρά του, τόνισε πως "είχαμε πολλές καθαρές ευκαιρίες στο α μέρος, παίξαμε καλά ως την τελική προσπάθεια, αλλά εκεί... δεν τα πήγαμε καλά".

Και πώς να τα πάει καλά; Η ευκαιρία του Καμάτσο, που με άδεια εστία έστειλε την μπάλα... στη Νέα Ελβετία, είναι χαρακτηριστική. Οι γηπεδούχοι έχασαν γκολ με το τσουβάλι και το βρήκαν σε μία φάση που έδειχνε ακίνδυνη. Ο Γκρέι, όμως, με ανάποδο ψαλίδι, έστειλε την μπάλα στο "Γ" και τον Άρη να παίρνει έστω τον έναν βαθμό.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης

Γκολ: 56' Γκρέι / 49' Τοράλ

Δοκάρια: 20' Ματέο Γκαρσία / - 

Διαιτητές: Γεώργιος Τζοβάρας, Πολυχρόνης Κωσταράς, Ιωάννης Καραλής, 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κάτοικος

Κίτρινες: - /  40' Ντιουσέ, 42' Τοράλ, 79' Στάικος, 81' Μπαλογιάννης, 88' Τζου 

Κόκκινες: - / - 

Οι συνθέσεις:  

Άρης (Αλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν (77’ Μαζικού), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταμπό (85’ Παπέ Σεϊκ), Ετέμπο, Μαντσίνι (85’ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (64’ Καμάτσο), Μανού Γκαρθία, Γκρέι.  

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Μπαλογιάννης (90’+2’ Θοράρινσον), Βούρος, Διαμαντής, Περέα, Μεγιάδο (78’ Ντουρμισάι), Ντιουσέ (64’ Στάικος), Τοράλ (77’ Θεοδοσουλάκης), Τζου, Γκερέρο.