Με κεφαλιά ενός δικού του παιδιού, του Απόστολου Διαμαντή που έμαθε... μπάλα στην Τούμπα, στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από τον ΠΑΟΚ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε απίστευτα βαρετό ποδόσφαιρο, που δεν το άλλαξε στα άνω των 90 λεπτά του αγώνα (δόθηκε επιπλέον χρόνος 11 λεπτών επειδή οι φίλαθλοι των γηπεδούχων άναψαν πυρσούς, κατά τη διάρκεια του έξτρα χρόνου ο απαράδεκτος διαιτητής Αν. Σιδηρόπουλος έδειξε επιπλέον τρία λεπτά για τραυματισμό παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά με το που μπήκε το γκολ αποφάσισε να το... λήξει) κι ο προπονητής του το μόνο που έκανε ήταν να αλλάζει παίκτες, αλλά όχι συστήματα. Ο αντίπαλος τον διάβαζε εύκολα, έπαιξε δυνατά (του στιλ περνά η μπάλα όχι ο παίκτης) στην άμυνα, όπως του κατέβει στην επίθεση και, με αυτό το άναρχο ποδόσφαιρο, ο Νόμπλιας πήρε έναν πόντο, αφού η ομάδα του ήταν πιο ζωηρή στο γήπεδο.

Αρνητική μορφή του αγώνα ο διαιτητής. Ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι, δεν έδειχνε με τίποτα κίτρινη στους Κρητικούς και, όταν ο Λύρατζης ανέτρεψε αντίπαλο στο κέντρο, που έφευγε φάτσα με την εστία, αναγκάστηκε να δείξει κίτρινη κι όχι κόκκινη, για να κρατήσει τις ισορροπίες που ο ίδιος δημιούργησε. Ας πούμε ότι ο Σιδηρόπουλος... δεν ήταν σε καλή βραδιά (ξανά).

Καλύτερος από τους Κρητικούς ο Λάρσον που έκανε το... τρένο με δρομολόγιο άμυνα - επίθεση κι από τον ΠΑΟΚ ο Νάρεϊ που έδειξε στη φάση του γκολ πόσα κιλά μπάλα ξέρει.

Εν κατακλείδι: Καλό είναι να γκρινιάζουμε για τους παίκτες που δεν έχουμε, αλλά καλύτερο να εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο όσους έχουμε...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Θ. Βαρδινογιάννης

Γκολ: 90+12' Διαμαντής / 10' Νάρεϊ 

Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Πολυχρόνης Κωσταράς, Τρύφων Πετρόπουλος, 4ος Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας

Κίτρινες: 27' Λάρσον, 82' Βούρος / 13' Βιεϊρίνια, 76' Λύρατζης, 82' Τόμας.  

Οι συνθέσεις:  

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίβενς, Λάρσον, Πασαλίδης (62’ Ντουρμισάι), Ντιουσέ, Γκερέρο (84’ Μπιφουμά), Ντικό, Βούρος, Διαμαντής, Περέα (84’ Στάικος), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης (81’ Θοράρινσον).  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (25’ Τσαούσης), Ντάντας, Κούρτιτς (80’ Σβαμπ), Αουγκούστο (72’ Ελ Καντουρί), Νάρεϊ, Ολιβέιρα (72’ Τόμας), Α. Ζίβκοβιτς.