Άρης από σίδερο, απόψε, στο Κλ. Βικελίδης, ανέτρεψε το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου, κέρδισε, αφού ήταν σαφώς καλύτερος, με 2-1 και... άλλαξε τον προπονητή του Ολυμπιακού!

Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν άδικο. Ο Άρης ήταν σαφώς καλύτερος, είχε κατασκηνώσει έξω από την περιοχή του Βατσλίκ και, ακόμη κι όταν το σκορ ήταν στο 0-1, όλα έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου να γίνει η ανατροπή. Κι έγινε.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, δεν έδειξε τίποτα. Πίεσε στα τελευταία 10', αλλά δεν ήταν πειστικός ούτε τότε. Η ομάδα από το λιμάνι ασθενεί βαρέως και, όπως δείχνει η απόλυση του προπονητή με τη λήξη του αγώνα, κανείς δεν έχει υπομονή να δει τι αλλαγή θα φέρουν οι νεοφρερμένοι Μαρσέλο και Χάμες. Για να καταλάβετε πόσο κοιμισμένα έπαιζε ο Ολυμπιακός, χωρίς πάθος και διεκπεραιωτικά, επισημαίνουμε ότι στα 90+ λεπτά του ντέρμπι ούτε ένας παίκτης του δεν χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα... 

Λίγο η τριάρα από τη Φράιμπουργκ, λίγο η ήττα από τον Άρη, η ήττα που προηγήθηκε στο Καραϊσκάκης κι ο φόβος της Καραμπάχ που διέλυσε, απόψε, τον αντίπαλό της, έφεραν την απόλυση του προπονητή. Αναλυτικά η λιτή ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της με τον Κάρλος Κορμπεράν». Λίγα λόγια και... σταράτα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης

Γκολ: 76΄ Μαντσίνι, 80΄ Πάλμα / 15' Μασούρας

Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Ταμάς Μπογκνάρ, Μπάλαζ Μπούζας, Πέτερ Κομπόρ, 4ος Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος

Κίτρινες: 45+1' Μαζικού, 83' Μαντσίνι, 87' Νταμπό / -

Κόκκινες: - / -  

Οι συνθέσεις:  

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαζικού, Νταμπό (87’ Πίρσμαν), Παπέ Σεϊκ, Ιτούρμπε (68’ Καμάτσο), Μανού Γκαρθία (88’ Ζερβινιό), Μαντσίνι, Γκρέι (60’ Πάλμα).  

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο (63’ Αβιλα), Εμβιλά, Χάμες (71’ Αγκιμπού Καμαρά), Ελ-Αραμπί (64’ Μπακαμπού), Μασούρας (78’ Μπόουλερ), Μπιέλ, Μπα, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ (78’ Ουί-Τζο Χουάνγκ), Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ.