Λίγο πριν σφυρίξει τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής, στο 90+6, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη επί του Ατρομήτου, σε ένα παιχνίδι που, τουλάχιστον στην έναρξή του, δεν προϊδέαζε κανέναν για την εξέλιξή του.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, ο Ατρόμητος ως το 40' ήταν, απλά, ανύπαρκτος, με τον Δικέφαλο να έχει τις ευκαιρίες και το γκολ και να δείχνει πως δε θα δυσκολεύονταν απόψε. Χαρακτηριστικό είναι το 70-30 της κατοχής στο α μέρος. 

Από το 40 ο  Ατρόμητος άρχισε να δείχνει πως... είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη. Με μια στημένη φάση απείλησε για πρώτη φορά, αλλά στην έναρξη του β μέρους ήταν και πάλι λίγος. Από το 60 και μετά, όμως, άρχισε να βγαίνει μπροστά και, ειδικά όταν έμεινε με... δέκα παίκτες, έπαιζε πολύ καλύτερα! Δίκαια ισοφάρισε, όμως ήρθε ο Νάρεϊ, που ήταν πάλι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, να περάσει την μπάλα από το μάτι της βελόνας και να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία ("ήταν ένα υπέροχο γήπεδο, υπέροχοι οπαδοί, αλλά δεν νομίζω ότι είχαμε μια καλή διαιτησία απόψε" έιπε ο προπονητής του Ατρομήτου), αλλά μάλλον άδικα, αφού το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ ήταν πέναλτι (ο Χατζηισαΐας κόβει την μπάλα μετά την κεφαλιά του Ίνγκασον καθαρά με το χέρι και με πρόθεση όπως φαίνεται και στη φωτογραφία), οι δυο κίτρινες στον Κιβρακίδη δόθηκαν σωστά (ειδικά στη δεύτερη κλαδεύει τον Τσαούση πριν αυτός μπει από πλάγια στην περιοχή), ενώ σωστά ακύρωσε ως οφσάιντ το γκολ του Ολιβέιρα (είναι εκτεθειμένος στη φάση ο Μπίσεσβαρ, έστω για ένα εκατοστό). Πού είναι το ζητούμενο για τον Κόουλμαν; Η ομάδα του έπρεπε να πάρει δύο φάουλ στο κέντρο -και δεν τα πήρε... Ήταν, όμως, πικραμένος, αφού στο 90+2 έπαιρνε βαθμό στην Τούμπα και, μέσα σε 4' έφυγε με άδεια χέρια.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Γκολ: 12' Κούρτιτς (πεν.), 90+6' Νάρεϊ / 90+2' Τζοβάρας

Δοκάρια: - / - 

Διαιτητές: Αθανάσιος Τζήλος, Ανδρέας Μεϊντάνας, Παντελής Σπυρόπουλος, 4ος Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας  

Κίτρινες: 88' Φιλίπε Σοάρες / 11' Χατζηισαϊας, 34' Κουέν, 47' Κιβρακίδης.  

Κόκκινες: - / 82' Κιβρακίδης (δεύτερη κίτρινη)  

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (76’ Σάστρε), Ινγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς (80’ Σβαμπ), Ντάντας (76’ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (81’ Φιλίπε Σοάρες), Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Τόμας (63’ Ολιβέιρα).

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ (90’+4’ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (62’ Κιάρτανσον), Κλωναρίδης (80’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (62’ Ροτάριου).