Τίποτα δεν δούλευε σωστά πίσω, σήμερα, για τον Άρη. Τα αμυντικά χαφ και οι αμυντικοί συνελήφθησαν κοιμώμενοι τρεις φορές και δέχτηκαν ισάριθμα γκολ.

Οι χώροι που δημιουργούνταν μπροστά από τον Κουέστα έμοιαζαν με... διάδρομοι προσγείωσης και η κιτρινόμαυρη άμυνα με... αεράμυνα που απαρτίζεται από κουρασμένους βετεράνους. Το τελικό σκορ ήταν δίκαιο για τους γηπεδούχους, που έπαιξαν αλά... Μακάμπι Τελ Αβίβ, χτύπησαν στην αντεπίθεση με γρήγορους ακραίους και πήραν τη νίκη.

Είναι το τέταρτο παιχνίδι στο οποίο ο Μπούργος χάνει με τον ίδιο τρόπο και οι φήμες θέλουν να πληρώνει αυτός το μάρμαρο. Όλα δείχνουν ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στον πάγκο του Άρη θα κάθεται ο Απόστολος Τερζής.

Τα «καναρίνια» πανηγύρισαν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας παράλληλα τους Θεσσαλονικείς στην πρώτη φετινή απώλεια βαθμών.  

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Γκολ: 15' Σενγκέλια, 63' Καρέλης, 76' Νταγκό / 20' Πάλμα

Δοκάρια: 35' Φλόρες, 63' Καρέλης / -

Διαιτητές: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Τρύφων Πετρόπουλος, Δημήτριος Βεργέτης, 4ος Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης 

Κίτρινες: 68' Ντίας / 37' Ντουκουρέ.  

Κόκκινες: 90+3' Ντίας (δεύτερη κίτρινη) / -  

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (83’ Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Φλόρες (59’ Ντουάρτε), Ντίας, Νταγκό (84’ Χουχούμης), Σενγκέλια (71’ Μόρσεϊ), Καρέλης (84’ Πέδρο).  

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία (73’ Ζερβίνιο), Μαντσίνι (61’ Καμάτσο), Ιτούρμπε (73’ Ματέο Γκαρσία), Πάλμα (61’ Παπέ Σεϊκ), Γκρέι (84’ Χατζηιωάννου).