Παρά τις αμφιλεγόμενες κριτικές που πήρε το κατασκοπευτικό θρίλερ “The Gray Man” των αδερφών Ρουσό, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στο Netflix, βρέθηκε αμέσως στην κορυφή του Top 10 της πλατφόρμας και όπως φαίνεται θα έχει και συνέχεια.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Entertainment Weekly, το “The Gray Man”, το οποίο είναι η πιο δαπανηρή ταινία στην ιστορία του Netflix, θα συνεχιστεί με ένα σίκουελ που θα έχει και πάλι πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ, αλλά και ένα πρίκουελ, το οποίο σκοπεύουν να ετοιμάσουν αργότερα οι παραγωγοί.
Το σενάριο θα υπογράψουν και πάλι οι άνθρωποι που βρίσκονταν πίσω από την πρώτη ταινία, ενώ άλλες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Η τεράστια επιτυχία που έχει γνωρίσει η ταινία οδήγησε τους συντελεστές στη σκέψη να “δώσουν μια συνέχεια στους ήρωές τους”. “Η αντίδραση του κοινού στο The Gray Man δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εκπληκτική. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τον ενθουσιασμό που είχαν οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο για αυτήν την ταινία. Με τόσους πολλούς καταπληκτικούς χαρακτήρες στην ταινία, πάντα είχαμε σκοπό ο Γκρίζος Άνδρας να είναι μέρος ενός διευρυμένου σύμπαντος και είμαστε ενθουσιασμένοι που το Netflix ανακοινώνει ένα σίκουελ με τον Ράιαν, καθώς και ένα δεύτερο σενάριο για το οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι και θα μιλήσουμε σύντομα γι’ αυτό”, ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση στο EW οι σκηνοθέτες Τζο και Άντονι Ρούσο. Στο “The Gray Man”, το οποίο είναι βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μαρκ Γκρίνι, o Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύεται έναν επιδέξιο πράκτορα της CIA, ο οποίος στρέφεται εναντίον της υπηρεσίας του όταν ανακαλύπτει ορισμένα σκοτεινά μυστικά, πυροδοτώντας ένα ανελέητο κυνηγητό ανά την υφήλιο.