Tην στήριξη του στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα έμποροι και επαγγελματίες εξέφρασε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, σε συνάντηση που είχε, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστα Γιουτίκα, με τον Πρόεδρο, Γεώργιο Μουτσογιάννη και τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης (Ο.Ε.Ε.Θ.), Παναγιώτη Καρασαββίδη.

Δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες που γίνονται από μέρους της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης για την επίλυση των ζητημάτων που αφορούν τον κλάδο.

Συζητήθηκαν η βιωσιμότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το ενεργειακό κόστος, η φορολόγηση και οι κρατικές ενισχύσεις. Από την πλευρά τους, τα στελέχη της ΠΚΜ, υπογράμμισαν την ένταξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 και συγκεκριμένα στη δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

«Θεωρούμε πολύ σημαντική την στήριξη της Περιφέρειας για την ανάπτυξη συνεργειών στον αγώνα που κάνουν σήμερα οι επαγγελματίες για να επιβιώσουν, μέσα σε δύσκολες συνθήκες», τόνισε ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Ε.Θ., Γεώργιος Μουτσογιάννης, ο οποίος παρέδωσε φάκελο στον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα με τα αιτήματα των σωματείων - μελών της Ομοσπονδίας