Ξαφνικό πρόβλημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, δύο ημέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τη Λέφσκι Σόφιας (Πέμπτη 21/7, 20:00 - «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ»), για το Β΄ προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Λευτέρης Λύρατζης ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική, αποχώρησε από την προπόνηση και θα επανεξεταστεί αύριο. Ο διεθνής δεξιός πλάγιος αμυντικός είχε χτυπήσει στο ίδιο σημείο και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Άπελντοορν της Ολλανδίας, με τη συμμετοχή του στο ματς της Σόφιας να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Κατά τα άλλα, οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε την αποκατάστασή του. Κανείς εκ των τριών δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στους Βούλγαρους, γι' αυτό άλλωστε και δεν δηλώθηκαν στη λίστα της UEFA. Αύριο, Τετάρτη (20/7) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο γήπεδο της Τούμπας, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 12:15 θα διεξαχθεί η συνέντευξή του πριν το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι, παρουσία των Λουτσέσκου και Ίνγκι Ίνγκασον. Το απόγευμα, στις 19:00, η «ασπρόμαυρη» αποστολή θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με πτήση τσάρτερ για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας.