Ανακοίνωση χαμηλών τόνων εξέδωσε η παράταξη "Θεσσαλονίκη - Μαζί" της βουλευτίνας Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου, για την υπόθεση με τον αντιδήμαρχο που κατηγορείται για φακελάκι σε ιδιωτική του υπόθεση, ως λογιστής.

Καθώς ο φερόμενος ως δράστης είναι μέλος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είχε κατέβει στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Κ. Ζέρβα, φαίνεται πως η κ. Νοτοπούλου και τα μέλη της παράταξής της είναι ιδιαίτερα προσεκτικά. Στην ανακοίνωση (αντίθετα με όσα έκανε η διοικούσα παράταξη) δεν αναφέρει το όνομα του αντιδημάρχου, αλλά μόνον τον φωτογραφίζει, αναμένοντας, όπως τονίζει, τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

"Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε χθες από δημοσιεύματα την υπόθεση που απασχολεί την επικαιρότητα και σχετίζεται με Αντιδήμαρχο της διοίκησης Ζέρβα.

Ως δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» αυτονόητα καταδικάζουμε κάθε παράνομη ενέργεια τόσο σε ηθικό όσο ασφαλώς και σε νομικό επίπεδο. 

Αναμένουμε η δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της στο ακέραιο.

Αναμένουμε να διαλευκανθεί η υπόθεση της δωροδοκίας- σύμφωνα με το κατηγορητήριο- και όποιοι αποδειχθούν ένοχοι να αντιμετωπίσουν τις προβλεπόμενες κυρώσεις, ανεξαρτήτως θέσεων και αξιωμάτων".