Εξανεμίστηκε η διαφορά που είχε ο ΠΑΟΚ στα play off, καθώς έχασε και σήμερα, από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Μάλιστα, αν δεν υπήρχε ο VAR να δείξει πως δύο τέρματα των γηπεδούχων ήταν οφσάιντ, ο ΠΑΟΚ θα κινδύνευε με διασυρμό...

Ο Δικέφαλος είχε μια ανούσια κατοχή στο α μέρος. Δεν έκανε ούτε μία φάση της προκοπής, παρά το 60-40 στην κατοχή της μπάλας. Στο δεύτερο μέρος, δε, μπήκε νωχελικός και την πλήρωσε. Ναι, ήταν οφσάιντ τα δυο γκολ του ΠΑΣ, όμως όλα έδειχναν ότι, αργά ή γρήγορα, θα γινόταν η στραβή για τον Δικέφαλο και η μπάλα θα κατέληγε ξανά στα δίχτυα και κανένας VAR δε θα τον έσωνε.

O ΠΑΟΚ προβληματίζει σε όλα τα παιχνίδια των play off με τις εμφανίσεις  του και πρέπει να συνέλθει άμεσα από το σοκ, αν θέλει να διατηρήσει τη 2η θέση...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Ζωσιμάδες

Γκολ: 77' Σνάιντερ

Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Πολυχρόνης Κωσταράς, Χασάν Κούλα. 4ος Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

Κίτρινες: - / 90' Σβαμπ

Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (46’ Λιάσος), Σνάιντερ, Ντομίνγκεθ (46’ Κύρκος/90’+2’ Παντελάκης), Περέα.  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας (56’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μιτρίτσα (64’ Ακπομ), Τέιλορ (78’ Σοάρες), Μουργκ, Ολιβέιρα (56’ Τσόλακ).