Μια ομάδα του Ολυμπιακού πέρασε, απόψε, νικηφόρα από το Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο κάποιον Άρη που δεν κατάφερε να κάνει μία φάση της προκοπής...

Με το δίκιο τους οι οπαδοί του Άρη γιούχαραν, στο τέλος, τους παίκτες της ομάδας τους, με το γνωστό σύνθημα που αφορά τις φανέλες... Αντίθετα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη με τύμπανα, κασκόλ και σημαίες, έστησαν πανηγύρι στο πέταλο και αποθέωσαν την ομάδα τους, που πέρασε νικηφόρα σε ένα πλήρως αδιάφορο παιχνίδι γι αυτούς...

Οι φιλοξενούμενοι, με εκτεταμένο ροτέισον, έπαιξαν το γνωστό τους παιχνίδι με γρήγορες μπαλιές που, από τα πλάγια της άμυνας πάνε στην κορυφή κι από εκεί σπάνε πάλι στα πλάγια της επίθεσης. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν πως ακολουθούσαν κάποιο πλάνο.

Ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ και να πλησιάσει στη βαθμολογία πριν από το ντέρμπι της Τούμπας. Πλέον απομένουν ελάχιστα παιχνίδια κι έχει να σκέφτεται τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που έμειναν στη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης

Γκολ: - / 55' Τικίνιο

Δοκάρια: - / - 

Διαιτητές: Βασίλειος Φωτιάς, Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ, Ανδρέας Μεϊντάνας 4ος Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας

Κίτρινες: 33' Εμπακατά / 60' Κανέ

Κόκκινες: - / - 

Οι συνθέσεις:

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Ντουκουρέ, Μαντσίνι (76’ Μάνος), Μπράμπετς, Ματίγια, Φαμπιάνο, Ματέο (66’ Γκάμα), Σούντγκρεν, Ιτούρμπε, Πάλμα (56’ Εντιαγέ).  

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Κούντε, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Καρβάλιο (82’ Σουρλής), Φαντιγκά (67’ Βαλμπουενά), Τικίνιο (76’ Ελ-Αραμπί), Παπαδόπουλος, Κανέ, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος (77’ Καρμπόβνικ).