Στη διεθνούς εμβέλειας έκθεση που φιλοξενείται στην καρδιά του Ντουμπάι «Expo Dubai 2020», παρέστη ως Ομιλήτρια η Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - Σ.Ε.Γ.Ε., κα. Αποστολίνα Τσαλταμπάση. 

Όπως τόνισε η κα Τσαλταμπάση «Η παρουσία του Σ.Ε.Γ.Ε. στην Expo Dubai 2020, δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός, αλλά αποδεικνύει πως η έμπρακτη βοήθεια και υποστήριξη που παρέχει προς τα μέλη του και τις γυναίκες που επιθυμούν να επιτύχουν περισσότερα στο χώρο του Επιχειρείν, λαμβάνει αναγνώριση, όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο».

Στο πλαίσιο της έκθεσης η κα Τσαλταμπάση συμμετείχε ως επίσημη ομιλήτρια στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Πρεσβεία και το Enterprise Greece στο Αμφιθέατρο του ελληνικού περιπτέρου της Expo Dubai 2020, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022. 

H Πρόεδρος του ΣΕΓΕ τοποθετήθηκε πάνω στη θεματική «Leadership in Business and Public Service – Insightful stories from a Woman’s point of view», παρουσιάζοντας τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, προκειμένου να προάγει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και να ενισχύσει την ομαλότερη ένταξη των γυναικών στον κόσμο του επιχειρείν. «Η αναγνώριση της συνεισφοράς των γυναικών στην παγκόσμια οικονομία και η ανάγκη απόκτησης ίσων ευκαιριών σε κάθε τομέα της ζωής τους αποτελεί προτεραιότητα για το Σύνδεσμο, αλλά και για εμένα προσωπικά» ακούστηκε στην ομιλία της.

Στο περιθώριο της έκθεσης, η κα Τσαλταμπάση, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με την Πρόεδρο του Business Professional World Emirates Club (BPW Emirates), Sheikha Dr. Al-Qassimi, φορέα με τον οποίο ο ΣΕΓΕ έχει αναπτύξει έναν ενεργό δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας μέσω του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψαν από κοινού το Μάρτιο του 2021. «Είναι για μας τιμή να μας εμπιστεύεται η Sheikha Dr. Al-Qassimi, μια γυναίκα με μεγάλο επιχειρηματικό εκτόπισμα στα ΗΑΕ», δηλώσε η Πρόεδρος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο κυρίες, παρουσία της Γραμματέως του BPW Emirates Club, κας Zaha Nababi και της Γεν.Γραμματέως του Σ.Ε.Γ.Ε. κας Αλίς Κοροβέση, ανανέωσαν τους όρους του Μνημονίου και δεσμεύτηκαν από κοινού για την υλοποίηση νέων δράσεων. Ιδιαίτερη τιμή ήταν για εμάς η εκκίνηση των Συνεργιών μας με την κα Μαίη Ζαννή, των Women Act μέσω της συγκεκριμένης αποστολής στο Ντουμπάι. «Συγχαίρουμε τη δράση των Women Act που έχουν τόσο βοηθήσει την αναγνωρισιμότητα των Γυναικών και των Επιτευγμάτων τους στη Δημόσια Σφαίρα. Προσβλέπουμε σε μια παραγωγική συνεργασία», δήλωσε η Πρόεδρος, κα Τσαλταμπάση.