Γνωστοί είναι, πλέον, στην Αστυνομία, αυτοί που ανέβασαν το πανό με το άθλιο και ντροπιαστικό περιεχόμενο στην Τούμπα, στον αγώνα με τη Μίντιλαντ. Αυτό ανακοίνωσε, με ανάρτησή του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Η Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίησε τους υπόπτους που ανήρτησαν το πανό με άθλιο περιεχόμενο την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Βάζουμε τέλος στο χουλιγκανισμό. Η δικαιοσύνη έχει το λόγο», έγραψε στο Τwitter, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Υπενθυμίζεται ότι το πανό που αναρτήθηκε κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού αγώνα που έδωσε ο ΠΑΟΚ, το βράδυ της Πέμπτης, στο γήπεδο της Τούμπας, όπου αναγραφόταν «Αδέρφια κρατάτε γερά», περιεχόμενο που συνδεόταν με τους 12 κατηγορούμενους για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου ‘Αλκη προκάλεσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα, την περασμένη Παρασκευή.

Η εισαγγελέας είχε ζητήσει να αξιοποιηθεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου και να αναζητηθούν αυτόπτες μάρτυρες προκειμένου να καταθέσουν. Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, θα διερευνηθεί επίσης εάν οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ προέβησαν σε ενέργειες για να κατέβει το πανό.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταδίκασε το “κατάπτυστο”, όπως το χαρακτηρίζει, και εμετικό πανό που σηκώθηκε από αγνώστους στα κάγκελα της “ΘΥΡΑΣ 4” υπέρ των δολοφόνων του Άλκη Καμπανού, στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ.

Όπως αναφερόταν στην επίσημη ανακοίνωση, τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν πια θέση στην ομάδα.