Χρηματικό ποσό περίπου 100.000 ευρώ καθώς και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή είχαν κλέψει δύο άτομα το Δεκέμβριο του 2021 από σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Νικόπολης Θεσσαλονίκης. 
Από την αστυνομία έχει ταυτοποιηθεί και συνελήφθη ως δράστης 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μαζί με συνεργό του είχαν μπει με ριφιφί στο σούπερ μάρκετ και είχαν κλέψει δύο χρηματοκιβώτια και τον υπολογιστή, ενώ παραβίασαν και ένα χρηματοκιβώτιο ακόμη. 
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 33χρονος, το Δεκέμβριο του 2021 στην περιοχή της Νικόπολης, με συνεργό του, διέρρηξε με τη μέθοδο ¨ριφιφί¨ κατάστημα σούπερ μάρκετ και "σήκωσε" δύο χρηματοκιβώτια, ενώ παραβίασε και τρίτο χρηματοκιβώτιο. Συνολικά οι δράστες άρπαξαν περίπου 100.000 ευρώ, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα έγγραφα. 
Στο σπίτι του 33χρονου,  μετά από έρευνα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μεταξύ άλλων πιστόλι και τέσσερα φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα. 
Επιπλέον, σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, που του επιβάλλει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής δυνάμει της οποίας συνελήφθη. 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ ερευνάται η εμπλοκή του και άλλες παρόμοιες πράξεις.