Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, μετά από διπλό έλεγχο ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 στον οποίο υποβλήθηκε με rapid test και PCR. Ο Δήμαρχος είναι τριπλά εμβολιασμένος με το εμβόλιο της Pfizer BioNTech, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει πολύ ήπια συμπτώματα, ενώ παραμένει σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Δεδομένης της κατάστασης αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις του Δημάρχου με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες και με πολίτες. Σε πέντε ημέρες αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του, όπως προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, εφόσον επιβεβαιωθεί με test ότι είναι αρνητικός.

«Μετά από δύο χρόνια πανδημίας έφτασε η στιγμή να χτυπήσει και τη δική μου πόρτα ο κορωνοϊός», ανέφερε ο κ. Μανδαλιανός για την περιπέτεια με την υγεία του και πρόσθεσε: «Η νόσηση με υποχρεώνει να μείνω λίγες μέρες μακριά από τα καθήκοντά μου, αλλά ελπίζω ότι σύντομα θα μπορώ και πάλι να είμαι κοντά στους συμπολίτες και τους συνεργάτες μου. Σας ευχαριστώ όλους θερμά για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Τα συμπτώματα που έχω είναι ήπια και θεωρώ ότι αυτό το οφείλω στην προστασία που έχω λάβει από τον τριπλό εμβολιασμό».