Στόχος βανδάλων έγινε για δεύτερη φορά, μέσα σε διάστημα 15 ημερών, το γλυπτό «Meteoron» του διεθνώς καταξιωμένου γλύπτη και ζωγράφου Κωστή Γεωργίου, που έχει τοποθετηθεί από τον περασμένο Μάιο στο παρκάκι απέναντι από το δημαρχιακό μέγαρο, στη συμβολή με την παραλιακή οδό της Θεσσαλονίκης. 
Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στη γρανιτένια βάση του, με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του δήμου Θεσσαλονίκης Εφραίμ Κυριζίδη να τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «ο αγώνας ενάντια στους βανδαλισμούς είναι συνεχής. Στα σημεία όπου παρεμβαίνουμε, σε λίγα μόλις 24ωρα σημειώνεται ξανά βανδαλισμός». 
Παρόμοιο περιστατικό με συνθήματα στη βάση του γλυπτού «Meteoron» είχε σημειωθεί, όπως είπε ο αντιδήμαρχος, και πριν από περίπου δύο εβδομάδες, με το αρμόδιο συνεργείο του δήμου να σπεύδει για να αποκαταστήσει άμεσα την εικόνα του έργου. 
Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά... 18 φορές χρειάστηκε η επέμβαση του δήμου Θεσσαλονίκης για να καθαριστεί από κάθε είδους βανδαλισμούς, συνθήματα και μουντζούρες, το άγαλμα του Βενιζέλου που βρίσκεται στην Πλατεία Δικαστηρίων, στη συμβολή των οδών Εγνατίας με Αριστοτέλους εντός του 2021. Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Κυριζίδη, η αρμόδια υπηρεσία έχει καθαρίσει τουλάχιστον 20 φορές μέσα στο τελευταίο επτάμηνο το τοιχίο που βρίσκεται δίπλα στην Καμάρα, εκεί όπου αναγράφονται συνεχώς διάφορα συνθήματα.