Το νέο Προεδρείο του εξέλεξε, σήμερα, το δημοτικό συμβούλιο Αμπελοκήπων Μενεμένης. 

Πρόεδρος εξελέγη ο κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΣΕΝΙΔΗΣ από την πλειοψηφούσα παράταξη, Αντιπρόεδρος ο κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΑΛΕΤΣΗΣ από τη μείζονα μειοψηφία και Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΖΙΚΑΣ από την πλειοψηφούσα παράταξη. 

Κατά την ίδια συνεδρίαση εξελέγησαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν οι κκ ΓΡΟΥΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ και ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ. Αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν οι κκ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ και ΚΑΡΡΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ από την πλειοψηφούσα παράταξη. Από τη μειοψηφία εξελέγησαν τακτικά μέλη οι κκ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΛΛΙΔΗΣ και ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΣΑ με αναπληρωματικά μέλη τις κκ ΖΩΝΑΡΕΛΗ-ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ και ΝΟΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ αντίστοιχα. Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι κκ ΖΥΓΑΝΙΤΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΤΡΙΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΣΟΥΣΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ και αναπληρωματικά οι κκ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΜΩΥΣΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ από την πλειοψηφούσα παράταξη. Από τη μειοψηφία εξελέγησαν τακτικά μέλη οι κκ. ΡΑΠΤΟΥ ΟΛΓΑ και ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΣΑ με αναπληρωματικούς τους κκ ΜΥΘΥΜΗ ΕΛΕΝΗ και ΝΟΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ αντίστοιχα.

Κατά την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το 2022, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 09/01/2022 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Το φλουρί, έτυχε στον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Καθαριότητας και Κίνησης κ. Γεώργιο Κουσίδη. Το δώρο για τoν τυχερό ήταν ένα αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας Γλυκοφυλούσας την οποία παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου.