Με πέναλτι νωρίς στον αγώνα, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το δρόμο για μια άνετη νίκη επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, καθώς ήταν καλύτερος των γηπεδούχων σε όλους τους τομείς.

Οι άσπονδοι φίλοι του Δικεφάλου θα έχουν να πουν, αφού για άλλο ένα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ πήρε πέναλτι, το οποίο είναι και αμφισβητούμενο (κι ας συμφώνησε ο VAR με την υπόδειξη του Παπαπέτρου). Το κέρδισε ο Μητρίτσα, ο οποίος δείχνει περισσότερο να μπερδεύεται και να πέφτει κάτω, παρά να βρίσκεται στο έδαφος από... άγριο μαρκάρισμα. Θα μείνουμε με την απορία για το αν υπήρξε επαφή, αφού το σίγουρο είναι ότι ο Ρουμάνος στη διείσδυσή του είχε προλάβει να κάνει την ντρίπλα...

Τα άλλα δύο γκολ ήρθαν πάλι από στατικές φάσεις (από κόρνερ το 0-2 και το 0-3) , ενώ το 0-4 ήταν μια γρήγορη εναλλαγή μεταξύ Μίτριτσα και Άκπομ με τον τελευταίο να βρίσκει δίχτυα, καθώς κυνηγούσε το γκολ σε όλο το παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε σκοράρει και νωρίτερα.

Ο Βόλος, ως το 0-3 δεν είχε δειξει σπουδαία πράγματα, αλλά στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε τη χαλάρωση των φιλοξενούμενων και δημιούργησε καλές ευκαιρίες για ένα γκολ.

"Όταν χάνεις 0-3 από στημένες φάσεις δεν μπορείς να δικαιούσαι και πολλά από το παιχνίδι σχολίασε ο για τους γηπεδούχους, για να βγει ο κεφάτος Λουτσέσκου και να δηλώσει ευχαριστημένος από την ομάδα του, να εντοπίσει ότι είχε δώσει πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα και να κρατήσει ... πισινή για τον Σάστρ και το γκολ που πέτυχε, αφού ο Ισπανός μπήκε πριν λίγες μέρες στην ομάδα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Γκολ: - / 21' Κούρτιτς (πεν.), 29΄ Ίνγκασον, 64΄ Σάστρε, 73' Άκπομ

Δοκάρια: 67' Φεράρι / 7' Κούρτιτς

Διαιτητές: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Δημήτριος Σαμοϊλης, Μιχαήλ Νιδριώτης 4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης.

Κίτρινες:  17΄ Φαν Φεερτ, 28΄ Φερνάντες / -

Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:  

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Κλάιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (87΄ Τερεζίου), Ορός (77΄ Σουάρες), Μπαρτόλο (46΄ Ρεγκατέν), Φερνάντες (85΄ Ροσέρο), Φαν Βέερτ

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σάστρε (76΄ Βιεϊρίνια), Κούρτιτς (80΄ Εσίτι), Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς (76΄ Λεό Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (72΄ Αουγκούστο), Μίτριτσα, Άκπομ (80΄ Τσόλακ).