Ο Άρης συμπλήρωσε άλλο ένα 90λεπτο (το τέταρτο συνεχόμενο) χωρίς να πετύχει γκολ και, μάλιστα, ήταν αυτός που κινδύνεψε να φύγει ηττημένος από το παιχνίδι με τη Λαμία, μέσα στο Κλ. Βικελίδης, αφού οι φιλοξενούμενοι, στο β μέρος, έχασαν χαρακτηριστικές ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο α μέρος, είχαν την κατοχή , αλλά ουσιαστική ευκαιρία δεν έκαναν. Στη θέση του φορ ήταν σα να μην υπήρχε κανείς και όσες φορές απείλησαν ήταν με προσπάθειες των εξτρέμ ή με στημένες φάσεις.

Όσο για τη Λαμία, ήταν εντελώς διαφορετική από το παιχνίδι κυπέλλου. Άφησε τα ταμπούρια και προσπαθούσε στις αντεπιθέσεις να βάλει δύσκολα στον Άρη. Ήταν, μάλιστα, η ομάδα που έχασε πρώτη ευκαιρία στον αγώνα.

Στο β μέρος, παρά τις αλλαγές του Μάντζιου (είχε ολοκληρώσει 20 λεπτά πριν τη λήξη) δεν άλλαξε τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να αποκτούν περισσότερη κατοχή και να βγαίνουν πολύ επικίνδυνα στην αντεπίθεση. Είχαν, μάλιστα, φοβερή ευκαιρία στο 90+2 να κλειδώσουν το παιχνίδι, αλλά ο Σιαμπάνης, που επανεμφανίστηκε από ανάγκη, κράτησε άθικτη την εστία του κι επέτρεψε στην ομάδα του να πάρει, έστω, τον βαθμό...

Με το δίκιο του ο Μάντζιος, μετά την αγώνα, δήλωνε πως "είναι φανερό ότι δεν είμαστε στις καλές μας μέρες". Ο Άρης διέρχεται αγωνιστική κρίση και χάνει σημαντικούς αγώνες για να κρατηθεί ψηλά...

Από την πλευρά του, ο Γρηγορίου τα ΄βαλε με το πρόγραμμα που αναγκάζει τις ομάδες να δίνουν παιχνίδια ανά τρεις ημέρες...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο Κλ. Βικελίδης

Γκολ: - / -

Δοκάρια : - / -

Διαιτητές: Ευάγγελος Μανούχος, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, Δημήτριος Βεργέτης 4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

Κίτρινες: 59' Φαμπιάνο, 90+3΄Σούντγκρεν / 26' Σαραμαντάς, 90+2' Ρόμανιτς.  

Κόκκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:  

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Λούμορ (72’ Γκάνεα), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σάσα, Τζέγκο (69’ Ματίγια), Γκάμα, Ιτούρμπε (46’ Ματέο), Μπερτόγλιο (57’ Εντιαγέ), Μάνος (56’ Καμαρά).  

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Προβυδάκης, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Καραμάνος (72’ Αραμπούλι), Ταϊρόν (77’ Νούνιες), Ρόμανιτς, Μπανγκουρά (90’+1’ Τσούκαλος), Σαραμαντάς.