Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που έγιναν στις καθυστερήσεις του ντέρμπι με τον Άρη. Σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα και το άρθρο 15, παράγραφος 4, και πάντα σε εξάρτηση με το περιεχόμενο των εκθέσεων του παρατηρητή, της Αστυνομίας και το φύλλο αγώνα, ο «Δικέφαλος» του Βορρά κινδυνεύει, υπό προϋποθέσεις, ακόμη και με «λουκέτο» στην Τούμπα από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές και πρόστιμο που μπορεί να φτάσει και τις 250.000 ευρώ.

Αναλυτικά ο Πειθαρχικός Κώδικας αναφέρει τα εξής:

Η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, όπως και η δημιουργία επεισοδίων στα αποδυτήρια στις κερκίδες και στον εν γένει χώρο του γηπέδου, επιφέρει τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:

α) Χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ έως εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ, εφόσον η είσοδος των οπαδών ή τα επεισόδια δεν συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας.

β) Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων (250.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, από δύo (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ ακόμη κινδυνεύει με πρόστιμο για ρίψη αντικειμένων και άναμμα πυρσών