Συνεργείο ξηλώνει, ως αυτήν την ώρα, το περίφημο "τσαντίρι" του Κήπου των Εποχών. 

Μετά τις αντιδράσεις πολιτών που έφεραν μια σειρά από ενέργειες του δήμου Θεσσαλονίκης (κυρίως επιστολή του δημάρχου προς την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου) συνεργείο εμφανίστηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα στο χώρο κι άρχισε να ξηλώνει την τέντα.

Προς το παρόν έχουν κατέβει τα άσπρα τεντόπανα κι έχει απομείνει ο σιδερένιος σκελετός.

Από το περιβάλλον του γραφείου δημάρχου έγινε γνωστό ότι η "δυναμική αντίδραση" του Κωνσταντίνου Ζέρβα είχε "άμεσο αποτέλεσμα" κι ότι η τέντα απομακρύνεται "μετά από την αυστηρή προειδοποίηση" του δημάρχου σύμφωνα με την οποία "είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει την παραμονή της εν λόγω κατασκευής στον χώρο πρασίνου της νέας παραλίας".

Δεν έγινε γνωστό αν το συνεργείο που ξηλώνει την τέντα είναι του δήμου (προφανώς όχι), ούτε και ποιος ήταν, τελικά, ο ιδιώτης που είχε την ιδέα. Επίσης, δεν υπάρχει, προς το παρόν, αντίδραση από την ΕΤΑΔ, η οποία και είναι, ουσιαστικά, ο ιδιοκτήτης του χώρου και που επέτρεψε το στήσιμο της υπερμεγέθους κατασκευής.

Παραμένει, ακόμη, το ερώτημα στο τι θα γίνει αν ο ιδιώτης, ο οποίος είχε πάρει την άδεια από τον -ουσιαστικά- ιδιοκτήτη του χώρου (την ΕΤΑΔ) ζητήσει να... αποζημιωθεί για τη ζημιά που υπέστη.