Ασταμάτητα είναι τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» καθώς θα αναγκαστεί να πορευτεί για τον επόμενο μήνα χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αλεξάντρου Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ Φερέιρα, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Οι δύο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να φανεί ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν και τα νέα δεν ήταν καλά. Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος μέσος έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα.
Όσον αφορά στον Σίντκλεϊ Φερέιρα, έχει υποστεί θλάση στον δεξί οπίσθιο μηριαίο και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Έτσι, αμφότεροι δεν θα δώσουν το «παρών» στο ματς του Σαββάτου (30/10) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα, τη «μάχη» με την Κοπεγχάγη στη Θεσσαλονίκη για το Europa Conference League, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.
Την απόφασή τους να ανοίξει εκ νέου η Θύρα 4 γνωστοποίησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Στην ανακοίνωσή τους, αναφέρουν μεταξύ άλλων πως η θέση τους «παραμένει αδιαπραγμάτευτη αναφορικά με τον διαχωρισμό στην κερκίδα», ενώ γίνεται γνωστό πως το Σάββατο, 30/10, θα γίνει διαδήλωση που θα ξεκινήσει στην Καμάρα και θα καταλήξει στην Τούμπα.