Τρεις αλλοδαπούς συνέλαβε η Αστυνομία στην Εγνατία Οδό, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, επειδή μετέφεραν μετανάστες χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα.

Χθες (01-10-2021), αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας που περιπολούσαν, στην Εγνατία Οδό ύψος Κόμβου Προφήτη, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. Φορτηγό και συνέλαβαν τον 18χρονο αλλοδαπό οδηγό και τον 21χρονο ομοεθνή συνοδηγό του οχήματος, καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν πέντε παράτυπους μετανάστες.
Μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης στο ύψος του κόμβου Κερδυλλίων στην Εγνατία Οδό, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 25χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη, καθώς στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίσθηκαν τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα, ενώ σημειώνεται ότι, οι δύο οδηγοί στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.