Όταν θέλεις να κάνεις την υπέρβαση -και δείχνεις ότι μπορείς- αυτά τα παιχνίδια τα καθαρίζεις νωρίς. Και, σε καμία περίπτωση δεν φεύγεις με μηδέν απέναντι στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Ο Άρης πέταξε, απόψε, δυο βαθμούς στο Κ. Βικελίδης, κόντρα στον Απόλλωνα και δεν αποκλείεται αυτό να του στοιχίσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος -αν και είναι ακόμη νωρίς και όλοι οι διεκδικητές την έκαναν την κουτσουκέλα τους. Όμως υπάρχει μία διαφορά. Ο Άρης έκανε το στραβοπάτημα με μία από τις ομάδες που θα πολεμήσει για να μην υποβιβαστεί. Κι όχι με κάποια μικρομεσαία... Ας ελπίσουμε ότι δεν θα του βγει σε κακό και θα αναπληρώσει το χαμένο έδαφος.

Νομίζουμε ότι το ματς στράβωσε στο... 4'. Εκείνη η εκαιριάρα έπρεπε να γίνει γκολ και το σκορ θα ήταν πολύ διαφορετικό. Ο Απόλλωνας θα ανοιγόταν για να πάρει κάτι κι ο Άρης έχει δείξει ότι, σε ανοικτό γήπεδο εφέτος, είναι πάρα πολύ καλός. Ο Καμρά, όμως, είδε τον Κότσαρη να τον σταματά κι από εκεί κι έπειτα οι κίτρινοι έπαιζαν από τα πλάγια, δίνοντας ευκαιρία στους αμυντικούς του Απόλλωνα να γίνουν ... ήρωες.

Μάλιστα χρειάστηκε ο Κουέστα στο 24' να κόψει πλασέ του Παυλίδη για να μην δουν οι γηπεδούχοι τις πλάτες των φιλοξενούμενων.

Στο β μέρος δεν είδαμε τίποτα, πέρα από την αγωνία των παικτών του Άρη να κάνουν κάτι και την ψυχραιμία των παικτών του Απόλλωνα να διώχνουν ό,τι πήγαινε πάνω τους. Ένα γυριστό σουτ του Μάνου 10 λεπτά πριν τη λήξη δεν διορθώνει τα πράγματα...

Από τον Άρη ξεχώρισε ο Γκάνεα για την πάσα στον Καμαρά κι από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Κότσαρης για την απόκρουση στην ίδια φάση. Από εκεί κι έπειτα, το απόλυτο τίποτα...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης

Γκολ: - / -

Δοκάρια: - / - 

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδία)  Βοηθοί: Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδική), Χρήστος Μπάλτας (Αχαΐας) 4ος Διαιτητής: Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας)  

VAR: Βίτορ Φερέιρα (Πορτογαλία), Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηράκλειο).  

Κίτρινες: 24' Τζέγκο, 87' Εντιαγέ, 90+4 Γκάνεα  / 32' Φατιόν, 81' Σλίβκα, 85' Άλβες.  

Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:  

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουσέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μπράμπετς, Σάσα, Τζέγκο (69’ Λούμορ), Εντιαγέ, Γκαρσία, Χαΐροβιτς (56’ Άλι/68’ Μάνος), Καμαρά. 

Απόλλων Σμύρνης (Τζιανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Άλβες, Ντομίνγκες, Φατιόν, Σλίβκα, Κάστρο, Φαν Λα Πάρα (83’ Παπαγεωργίου), Παμλίδης (75’ Μαρτίνες), Ντάουντα (83’ Ιωαννίδης).