Νέα επιχείρηση καθαρισμού δημόσιων χώρων από σκουπίδια, μπάζα και ογκώδη αντικείμενα τα οποία πετούν ασυνείδητοι οπουδήποτε, έγινε σήμερα από την Αντιδημαρχία Συντήρησης και Αυτεπιστασίας και την Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Θέρμης. Τα κάθε λογής απορρίμματα είχαν αποθέσει επιτήδειοι κατά μήκος της οδού Θεσσαλονίκης στην Κοινότητα Καρδίας. 

Στο συγκεκριμένο σημείο, τις προηγούμενες ημέρες, 35 μέλη της Ομάδας Εθελοντές Καρδίας πραγματοποίησαν πολύωρη δράση καθαρισμού και στη συνέχεια απευθύνθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Θέρμης ώστε να απομακρυνθούν άμεσα τα σκουπίδια τα οποία είχαν περισυλλέξει. Στο αίτημα των Εθελοντών ανταποκρίθηκε ο δήμος Θέρμης και μέσω της Αντιδημαρχίας Συντήρησης και Αυτεπιστασίας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας ξεκίνησαν σήμερα 5 Οκτωβρίου την αποκομιδή η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο καθώς ο όγκος των απορριμμάτων ήταν μεγάλος. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή αποκομιδή συμμετείχαν δύο JCB μηχανήματα, τέσσερα φορτηγά του δήμου Θέρμης καθώς  και δέκα υπάλληλοι των αρμόδιων υπηρεσιών. Την όλη διαδικασία συντόνισαν ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μουστάκας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Καρδίας Μάκης Τρικαλιάρης και ο προϊστάμενος Καθαριότητας Κωνσταντίνος Χρυσοχόου, οι οποίοι ευχαρίστησαν την Ομάδα των Εθελοντών, για την πολύτιμη προσφορά τους και την αγαστή συνεργασία με τις υπηρεσίες του δήμου.