Πολύ καλός ο Άρης στο α μέρος, είχε τις ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι και να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα, όμως στο ποδόσφαιρο δεν αρκούν 45 λεπτά... Χρειάζεσαι 90...

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι... ξεχάστηκαν στα αποδυτήρια. Ο ΟΦΗ -αν εξαιρέσουμε το 85-95' - αμύνονταν χωρίς μεγάλη προσπάθεια και, όσο περνούσαν τα λεπτά, έδειχνε ότι θα τον έπαιρνε τον βαθμό.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν στιγμές και 1-2 καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, που όμως δεν έφεραν και το γκολ. Η άμυνα του ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος έκανε πιο δύσκολο το έργο των γηπεδούχων, οι οποίοι είδαν τον Επασί στο 83′ να κάνει την επέμβαση του αγώνα σε κεφαλιά του Εντιαγέ.

Και τι φταίει ο ΟΦΗ όταν ο σέντερ φορ σου (o Καμαρά) πολεμάει επί 90' αλλά... δεν; Είναι, σαφώς, ανέτοιμος γι αυτό, προφανώς, επιλέχθηκε... άλλος ένας για να βοηθήσει στο τέλος. Μόνον που αυτός  που τον έβαλες στο τέλος μπας και βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, στην καλύτερη ευκαιρία σου στο β μέρος παραπατάει και βρίσκεται από δω η μπάλα κι από εκεί εκείνος. Και στην επόμενη, σχεδόν, φάση, πηδάει και κόβει σαν αμυντικός μια ωραία σέντρα πριν από συμπαίκτη του... 

Στο ποδόσφαιρο σκοράρουν κι άλλοι, όμως ο τρόπος παιχνιδιού του Άρη στοχεύει τον φορ. Κι εκεί, από πέρσι, υπάρχει πρόβλημα... Ας ελπίσουμε ότι από την επόμενη αγωνιστική θα το λύσει ο Καμαρά. Γιατί ο Μήτρογλου φαίνεται πως, για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμη, θα ζεσταίνει τον πάγκο.

Με αυτά κι εκείνα ο Άρης ξεκίνησε άσχημα και περιμένει το ΚΑΣ για να ισορροπήσει τη χασούρα της 1ης αγωνιστικής. Έχει, βέβαια, πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα, αλλά εφέτος οι "μικρομεσαίοι" δείχνουν ότι το ΄χουν μάθει καλά το καντενάτσιο... Κι ο Άρης έδειξε ότι φέτος πάει για μεγάλα πράγματα. Δεν πρέπει να τα χάσει με στραβοπατήματα εντός έδρας.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κ. Βικελίδης

Γκολ: - / - 

Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Αθανάσιος Τζήλος, Τρύφων Πετρόπουλος, Ιορδάνης Απτόσογλου, 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης

Κίτρινες:  90+2' Καμαρά / 32' Πασαλίδης, 61' Διαμαντής, 74' Γκαγέγκος

Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:

Άρης: Ντένις, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Σάσα, Εντιαγέ, Γκάμα (57' Ιτούρμπε), Μπερτόγλιο (79' Μάνος), Μαντσίνι (86' Χαΐροβιτς), Καμαρά

ΟΦΗ: Έπασί, Μαρινάκης (51' Διαμαντής), Βούρος, Πασαλίδης, Κοροβέσης, Νέιρα (76' Σελίμοβιτς), Γκαγιέγος, Ντε Γκουζμάν, Καμάου (76' Ουές), Φαν Ντούινεν (63' Λάμπρου), Καστάνιος (63' Ντουρμισάι)