Τα πάντα για την πρόκριση στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Αστάνα θα κάνει ο Άρης, που από χθες επέστρεψε στις προπονήσεις. Από σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» θα αρχίζουν να ανεβάζουν ρυθμούς και ένταση, προκειμένου να είναι έτοιμοι τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά στο κρίσιμο ματς της Πέμπτης.
Ο Άρης ψάχνει τη νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά απέναντι στους Καζάκους (με +2 πάει στην παράταση, με +3 προκρίνεται) για να βρεθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.
Το θετικό για τον Άκη Μάντζιο είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος λόγω ίωσης δεν αγωνίστηκε στο Καζακστάν, όμως χθες μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς.
Παράλληλα ο προπονητής του Άρη περιμένει και τον Ματέο Γκαρσία να ενσωματωθεί στο ομαδικό πρόγραμμα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στο ημίχρονο του αγώνα με την Αστάνα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αντικαταστάθηκε, ενώ στη χθεσινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Μία ακόμα εξέλιξη που περιμένει ο Άκης Μάντζιος αφορά τον Φαμπιάνο και την έλευση της μπλε κάρτας του παίκτη από την Τουρκία για να έχει ο Βραζιλιάνος αμυντικός δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στην Αστάνα.