Ο Άρης είναι ξεκάθαρο ότι θα κινηθεί για την απόκτηση φορ, από την στιγμή που θα απελευθερωθεί από την θηλιά του ban. Υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν τσεκαριστεί, άλλες έχουν ξεχωρίσει, άλλες όχι με το βάρος να πέφτει σε επιθετικό εκτός των συνόρων. Τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει εφόσον παραμένει η εκκρεμότητα της υπόθεσης Ντουρμισάι.
Μέσα σε αυτό το κάδρο προέκυψαν σενάρια που έχουν να κάνουν με ενδιαφέρον υπό προϋποθέσεις των κιτρινόμαυρων για τον Φεντερίκο Μακέντα. Φυσικά καμία συζήτηση δεν μπορεί να γίνει τώρα, όμως υπάρχουν κάποια δεδομένα. Όλα λοιπόν είναι ρευστά, ο Άρης δεν έχει κάνει κάποια κίνηση για ευνόητους λόγους, ενώ πρόκειται μια δύσκολη και πολύπλοκη υπόθεση. Από κει και πέρα είναι ξεκάθαρο ότι οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν τις αναζητήσεις με τα… ραντάρ τους στο εξωτερικό. Στην κιτρινόμαυρη λίστα έχουν ξεχωρίσει αρκετές περιπτώσεις, έχουν “προκριθεί” δυο-τρεις, αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει καμία κίνηση… Και ο λόγος είναι χιλιοειπωμένος: η αναμονή για το ξεκαθάρισμα του ban. Όπως σημειώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ χθες, ο Άρης παράλληλα έχει στο “μικροσκόπιο” έναν στόπερ και έναν αριστερό μεσοεπιθετικό, με δεδομένο πλέον ότι ο Ντάτκοβιτς είναι παρελθόν, ενώ αναζητείται και η ενίσχυση στην αριστερή πτέρυγα, μια και όλα παραμένουν ανοιχτά για την παραμονή του Σάντε Σίλβα.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα στο διάστημα (29/6 – 8/7) θα βρίσκεται στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Γκρατς για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της και πλέον μπήκε στην τελική ευθεία για το πλάνο των τριών φιλικών που θα δώσει.