Νεαρό ζευγάρι έστησε την... απαγωγή της γυναίκας για να πάρει λύτρα από τους συγγενείς της!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η 36χρονη Ελληνίδα και ο 30χρονος σύντροφος και συνεργός της, από τις Σέρρες, είχαν αυτό το -υποτίθεται- τέλειο σχέδιο, για να βγάλουν χρήματα από τους συγγενείς.

Ο 30χρονος επικοινώνησε με τους συγγενείς της 36χρονης και είπε ότι... την είχε απαγάγει. Θα την παρέδιδε σε αυτούς, αν του έδιναν ένα ικανό χρηματικό ποσόν.

Στην πραγματικότητα, ο νεαρός κι η 36χρονη είχαν ερωτική σχέση και είχαν βρει αυτόν τον τρόπο για να βγάλουν κάποια χρήματα! Προδόθηκαν, όμως, όταν η γυναίκα, μετά την ψεύτικη καταγγελία, πήρε λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να μεταβεί από τις Σέρρες στη Θεσσαλονίκη και, στη συνέχεια, συνελήφθη.

Έπειτα από τη συνεργασία των Τμημάτων Εγκλημάτων κατά Ζωής - Προσωπικής Ελευθερίας και Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (07-05-2021) και ο 30χρονος συνεργός της. Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα ψεύτικο πιστόλι και μία κάρτα sim τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στο πλαίσιο της παράνομης δράσης τους, καθώς επίσης, μία τραπεζική κάρτα της 36χρονης και χρηματικό ποσό που αποτελεί μέρος του συνολικού χρηματικού ποσού που ανέλαβε ο συλληφθείς ως προερχόμενο από την πράξη της εκβίασης.

Το ζευγάρι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.