Με 48 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο (Δευτέρα 12 Απριλίου), στις 6.00 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται, μεταξύ άλλων, να εγκρίνει τώρα, στην αρχή της Άνοιξης, το σχέδιο "Βορέας", που αφορά τις... χιονοπτώσεις.

Επίσης, τη συνεδρίαση θα απασχολήσουν και κάποια... αγκαθάκια: Η αντικατάσταση της Ιωάννας Σπανού από μέλος του δ.σ. του ιδρύματος "Άγιος Στυλιανός" (έχει ανεξαρτητοποιηθεί), ο διορισμός νέου εκπροσώπου του δήμου στο δ.σ. του Φεστιβάλ Κινηματογράφου (ως τώρα εκπροσωπεί το δήμο ο Σπύρος Βούγιας, επικεφαλής της παράταξης "ΠολΗχρωμη Θεσσαλονίκη"), το ποσό που θα παίρνουν, ως αποζημίωση, πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού (πρόσφατα "μπήκε" στη θέση ο δημοσιογράφος Χρ. Καραγιαννόπουλος), αλλά και η απόφαση για την παραχώρηση της πανέμορφης βίλας Πετρίδη στο Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας. 

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και θα μεταδοθεί από το κανάλι του Δήμου Θεσσαλονίκης στο youtube.