Νεαρός Ρομά, ο οποίος είχε βάλει στο στόχαστρο οχήματα τα οποία πάρκαραν στο Ιστορικό κέντρο της πόλης, συνελήφθη χθες (03-04-2021), την ώρα της... δουλειάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης,

Πρόκειται για 24χρονο, ο οποίος, τα ξημερώματα, διέρρηξε οχτώ οχήματα! Έσπαγε τα παρμπρίζ, άνοιγε τις πόρτες κι έκλεψε ό,τι έβρισκε! Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και ένα σφυράκι θραύσης κρυστάλλων. 

Σημειώνεται ότι ο δράστης, στην θέα των αστυνομικών, τράπηκε σε φυγή, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο. Αλλά και όταν συνελήφθη, δεν... κάθισε ήσυχος. Στο τμήμα ήταν σα θηρίο στο κλουβί και όρμησε σε αστυνομικό, τον οποίο τραυμάτισε ελαφρά.

Σε βάρος του 24χρονου συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, για Κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, Διατάραξη της λειτουργίας της Υπηρεσίας, Απείθεια, Απειλή, Εξύβριση, Σωματικές βλάβες, Βία κατά Υπαλλήλων και Δικαστικών προσώπων και για Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.  

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.