Την προηγούμενη φορά ήταν το... γκολ σε νεκρό χρόνο του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου. Αυτήν τη φορά ήταν το... μυτάκι του Μουνάφο. Με αρκετή δόση τύχης ο Αστέρας έκοψε δύο βαθμούς από τον καλύτερό του, απόψε, ΠΑΟΚ, με το 1-1 της Τρίπολης.

Τι έγινε στη φάση της ισοφάρισης; Από ένα πλάγιο, όλος ο ΠΑΟΚ ήταν στην... άμυνα. Η μπάλα, από ψηλά, έφθασε μπροστά στον Ουάρντα κι ο Αιγύπτιος προσπάθησε να διώξει πλάγια, όπως θα έκαναν όλοι. Πάνω στο βηματισμό, όμως, ο επερχόμενος Μουνάφο βρήκε με το... μυτάκι την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του εμβρόντητου Πασχαλάκη!

Είχε άλλες ευκαιρίες ο γηπεδούχος να βάλει γκολ; Σε 90 λεπτά είχε... μία, που του την έδωσε ο... Πασχαλάκης. Σε δυνατό γύρισμα του Ίνγκασον, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε λάθος κοντρολ και η μπάλα κυλούσε προς την εστία του. Αναγκάστηκε να κάνει βουτιά και να διώξει την μπάλα με το χέρι πριν αυτή περάσει τη γραμμή! Άλλη ευκαιρία ο Αστέρας, απλά, δεν είχε. 

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι... είχαν και παραείχαν. Είδαν, όμως, στις δυο πιο σοβαρές, πρώτα ο Παπαδόπουλος να αποκρούει και , στη συνέχεια να βλέπει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του, για να τη διώξει με μια... σφαλιάρα κι έπειτα την μπάλα να χτυπάει το οριζόντιο δοκάρι του. Και στις δύο περιπτώσεις δράστης ήταν ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Σφιντέρσκι. Είπαμε, όμως. Ο Αστέρας ήταν τυχερός.

Ο Γκαρσία έκανε το παν να πετύχει άλλο ένα γκολ. Έβαλε δύο επιθετικούς μέσα. Ο Ράσταβατς απάντησε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Τα γεμίσματα από αριστερά, του ΠΑΟΚ, ήταν μονότονα και προβλέψιμα για τους γηπεδούχους. Όσον αφορά την ανάπτυξη από το κέντρο, θα ήταν σα να επιχειρούσε ο ΠΑΟΚ να σπάσει έναν τοίχο με το κεφάλι του...

Γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι φωνάζουν για δυο πέναλτι οι πρώτοι κι ένα οι δεύτεροι. Απλά, έχουν άδικο. Ο VAR έδειξε την αλήθεια. Ακούσια είναι τα χέρια που ζητήθηκαν και σύγκρουση αμυντικού με επιθετικό από τις χιλιάδες που γίνονται κάθε φορά σε έναν αγώνα.

Θυμηθείτε μαζί μας, λεπτό προς λεπτό, το παιχνίδι.  Κάντε scrol προς τα κάτω, για να φορτώσει η εφαρμογή. Η ανανέωση γίνεται αυτόματα: