Με ένα γκολ του Σβαμπ στην αρχή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Κλ. Βικελίδης κι έφθασε τον Άρη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Έχει, έτσι, ένα σερί 2-0 στα δύο τελευταία ντέρμπι, με Ολυμπιακό και κιτρινόμαυρους.
Ο Άρης αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ του Σβαμπ και δεν κατάφερε για... ένα ματς ολόκληρο να το γυρίσει. Είχε την μπάλα συνεχώς στα πόδια του, όμως η υπεροχή του ήταν φλύαρη και οι καλές ευκαιρίες του μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Όχι ότι οι φιλοξενούμενοι έκαναν κάτι παραπάνω... Κι αυτοί δυο - τρεις καλές ευκαιρίες είχαν. Έδειχναν, όμως, ότι, παρά την συνεχή άμυνα, ήλεγχαν εύκολα το παιχνίδι κι άφηναν τους γηπεδούχους να κάνουν σέντρες, που ήταν εύκολη λεία για τους αμυντικούς. Κι όταν έβγαιναν στην αντεπίθεση,  ο Άρης είχε πρόβλημα...
Τελικά, το γκολ του Σβαμπ αποδείχτηκε υπεραρκετό για τους φιλοξενούμενους, που έχασαν τον Ουάρντα με δεύτερη κίτρινη (σωστή η πρώτη, αλλά η δεύτερη μάλλον παρατραβηγμένη).

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Κλ. Βικελίδη
Γκολ: - / 6' Σβαμπ
Δοκάρια: - / - 
Διαιτητές: Βίλι Ντελαζόντ, Χικάμ Ζακρανί, Φρεντερίκ Χακέτ 4ος Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς
Κίτρινες: 31' Ματέο / 40' Σφιντέρσκι, 59' Μπάμπα, 67' Ντάγκλας, 84' Ουάρντα
Κόκκινες: - / 86' Ουάρντα (δεύτερη κίτρινη)
Οι συνθέσεις:
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς (70’ Σούντγκρεν), Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκάνεα, Σάσα, Τζέγκο (58’ Ματίγια), Μπερτόγλιο, Ματέο (79’ Σίλβα), Μαντσίνι (58’ Γκάμα), Μάνος (79’ Μήτρογλου).  
ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Κρέσπο (57’ Μιχαηλίδης), Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μπάμπα, Ροντρίγκο, Αουγκούστο, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (90’+3’ Κρμέντσικ), Ελ Καντουρί (71’ Ουάρντα), Σφιντέρσκι (72’ Τσιγγάρας).