Απίστευτα ποιοτική κατασκευή για την τιμή και όχι μόνο . Δείχνει με ακρίβεια την ώρα, ενώ οι φωτογραφίες στο internet το αδικούν – το μπλε φινίρισμα στην πραγματικότητα είναι πανέμορφο, και στο φως γίνεται βαθύ και έντονο. Κλασικά πράγματα για την συγκεκριμένη εταιρία, προσιτά, άκρως ποιοτικά και αξιόπιστα timepieces. Χωρίς καμία υπερβολή, δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από αντίστοιχα ρολόγια με τη διπλή και τριπλή τιμή. Είναι στις σωστές διαστάσεις για την κατηγορία του , το αισθάνομαι απόλυτα στιβαρό, αδιάβροχο στα 200 μέτρα με βιδωτή κορόνα, πανέμορφο εμφανισιακά με βαθύ σκούρο μπλέ χρώμα σε καντράν και στεφάνι το οποίο ταιριάζει εξίσου με σοβαρό αλλά και με καθημερινό casual ντύσιμο. Έρχεται με αρκετά μακρύ μπρασελέ και θα χρειαστεί τεχνικός για να αφαιρέσει μέρος του. Ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή, φθηνό, καταπληκτικό , άνετο και στιβαρός. Value for money σίγουρα. Ότι και να πούμε γι αυτό το ρολόι είναι λίγο, και 200 ευρώ να το πουλούσαν πάλι θα άξιζε!
H Casio έχει αποδείξει δεκαετίες τώρα την αξιοπιστία της από το πιο φθηνό μέχρι το ακριβότερο προϊόν της. Εάν θέλετε ένα όμορφο, σοβαρό και αξιόπιστο ρολόι χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, θα κάνετε μια αγορά που δε θα μετανιώσετε.
Μηχανισμός: Μπαταρίας, Μέγεθος: 48 mm, Αδιάβροχο: 20 Atm
Ρολόι της Casio με πολύ όμορφο σχεδιασμό και ανθεκτικότητα.
Neo-display: Μετά από σύντομη έκθεση στον ήλιο η ειδική επικάλυψη του καντράν της οθόνης παρέχει μακροπρόθεσμο φωτισμό στο σκοτάδι.
Αδιαβροχοποίηση: Ιδανικό για ελεύθερη κατάδυση με εξοπλισμό. Το ρολόι διαθέτει ανθεκτικότητα στο νερό έως 20 bar/200 μέτρα. Οι τιμές δεν σχετίζονται με το βάθος κατάδυσης αλλά με την ατμοσφαιρική πίεση που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της δοκιμής αντοχής στο νερό. (ISO 22810).
Εμφάνιση ημερομηνίας
Αντίστροφη στεφάνη: Περιστρέφοντας τη στεφάνη στον αντίστοιχο αριθμό, μπορεί να επιλεγεί ο κατά προσέγγιση χρόνος κατάδυσης.
Διαστάσεις – Βάρος: 48 mm x 42,6 mm x 11,5 mm – 142 g