Τα πλάνα του για την περαιτέρω ανάπτυξη της Atlantis-Pak, εταιρεία που ανήκει στον όμιλο Agrocom και δραστηριοποιείται στις συσκευασία τροφίμων, προανήγγειλε ο Ιβάν Σαββίδης.
“Η αναπτυξιακή στρατηγική της Atlantis-Pak, αφορά την περαιτέρω θέση της εταιρείας ως παγκόσμιο ηγέτη στις λύσεις συσκευασίας τροφίμων” τόνισε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, εξωτερικεύοντας τα πλάνα του για περαιτέρω επενδύσεις, κατά τη διάρκεια συμβουλίου για την ανάπτυξη της εταιρείας.
Όπως σημείωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ο όγκος των επενδύσεων σε αυξανόμενη παραγωγική ικανότητα θα πρέπει να ανέλθει σε περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ τα επόμενα πέντε χρόνια, τονίζοντας επιπλέον:
«Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση λόγω του κορωνοϊού, δεν εμποδίζουμε την προοδευτική ανάπτυξη της κύριας παραγωγής στην περιοχή του Ροστόφ. Τα νέα μας έργα δεν πρέπει μόνο να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες απαιτήσεις της αγοράς, αλλά και να είναι ένα βήμα μπροστά τους, όπως συμβαίνει με την παραγωγή ταινιών υψηλού φραγμού».
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιβάν Σαββίδη, το νέο εργοστάσιο που κατασκευάστηκε στο Ροστόφ, διαθέτει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, ενώ τις επόμενες ημέρες και δη μέσα στον Απρίλιο, θα τεθεί και επίσημα σε λειτουργία, με τη συνολική επένδυση να αγγίζει τα 3 δις ρούβλια, δηλαδή περισσότερα από 34 εκ. ευρώ.


ΠΗΓΗ: www.lapolitica.gr/