Περισσότεροι από πενήντα δημότες της Χαλκηδόνας, που αδυνατούν να μετακινηθούν με ίδια μέσα, μεταφέρθηκαν από τον Δήμο Χαλκηδόνος και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στα εμβολιαστικά κέντρα της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να εμβολιαστούν για τον COVID 19. 

Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία στήριξης των ηλικιωμένων συμπολιτών μας από τη διοίκηση του Δήμου, η οποία εξυπηρετεί όσα άτομα της Τρίτης Ηλικίας δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν με ίδια μέσα στα εμβολιαστικά κέντρα του Κ.Υ. Κουφαλίων, Κ.Υ. Αλεξάνδρειας, Νοσοκομείου Γιαννιτσών και Κ.Υ. Διαβατών αλλά και του εμβολιαστικού κέντρου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ.. 

Όσοι δημότες Χαλκηδόνας επιθυμούν να εξυπηρετηθούν θα πρέπει να επικοινωνούν με τους υπευθύνους στο τηλεφωνικό νούμερο: 2313300164 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00-14.00) και στο 6978910210 και να δηλώσουν την ημέρα και την ώρα του ραντεβού τους για το εμβόλιο, ώστε να προγραμματιστεί η μεταφορά τους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους θα πρέπει να επικοινωνούν εγκαίρως (τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα).