Σε δωρεά πιστοποιημένου υγειονομικού υλικού προς όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκηδόνος προχώρησε η εταιρία EUROLAMP ΑΒΕΕ, στο πλαίσιο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και συνεχίζοντας τις κινήσεις έμπρακτης συνεισφοράς για την αντιμετώπιση της διασποράς του Covid-19. 

Εκπρόσωποι της εταιρίας παρέδωσαν σήμερα το πρωί στο Δήμο Χαλκηδόνος 7.000 ιατρικές μάσκες μίας χρήσης για ενήλικες, 5.000 παιδικές ιατρικές μάσκες μίας χρήσης (2.500 για αγόρια και 2.500 για κορίτσια), καθώς επίσης και 20 αντισηπτικά GEL χεριών 300 ml με αντλία και 3 αντισηπτικά GEL χεριών 4 λίτρων. 

Τη δωρεά παρέλαβαν ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος 

Αναγνωστόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Μενέλαος Κορδονούρης ενώ τη EUROLAMP ΑΒΕΕ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Θεοδόσης Θεοδοσόπουλος και ο στενός συνεργάτης της εταιρίας Σιδέρης Βλαϊκούδης. 

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος ευχαρίστησε θερμά την εταιρία για τη δωρεά τονίζοντας τη σπουδαιότητα της κίνησης αυτής για την προστασία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών. “Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες προσφοράς θ πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, ιδιαίτερα στη δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε”, είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος.