Σε γυμνάσια και λύκεια του δήμου Λαγκαδά βρέθηκε, σήμερα, ο δήμαρχος Ιωάννης Ταχματζίδης, για να διαπιστώσει την τήρηση των μέτρων προστασίας από  την πανδημία του Covid-19.

Αμέσως μετά, δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την κάλυψη του Δήμου Λαγκαδά με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια της περιοχής μας. Πιστεύω πως από την πρώτη στιγμή της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης ανταποκριθήκαμε στον μέγιστο βαθμό στις αυξημένες ανάγκες της σχολικής κοινότητας.  Ως Δήμος και στο επίπεδο ευθύνης που μας αναλογεί, φροντίσαμε ώστε από την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των σχολικών δομών μας να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να επιστρέψουν μαθητές και εκπαιδευτικοί σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον». 

Κατά την επίσκεψή του σε σχολικές δομές του Δήμου Λαγκαδά, ο κ. Ταχματζίδης, συνοδευόμενος από την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού, Ελισσάβετ Κοτσώνη, συνομίλησε με τους διευθυντές των σχολείων και διαπίστωσε από κοντά εάν υπήρξε ο απαραίτητος εξοπλισμός με μάσκες πολλαπλών χρήσεων, απολυμαντικών και καθαριστικών προϊόντων.  Ο κ. Ταχματζίδης, τέλος, υπογράμμισε ότι προκειμένου οι καθηγητές και οι μαθητές να αισθάνονται, όσο γίνεται, ασφαλείς, ο Δήμος Λαγκαδά θα πραγματοποιεί συχνές απολυμάνσεις.