Επίθεση, μέσω ανακοίνωσης, για τα 50 λεωφορεία από τη Λειψία, που έφερε η διοίκηση Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη, από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ "Μαζί", της οποίας επικεφαλής είναι η βουλευτής Κατερίνα Νοτοπούλου.

Στην ανακοίνωσή της, η παράταξη "Μαζί" υποστηρίζει ότι μόνο ένας μικρός αριθμός των λεωφορείων, μόλις 10, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε λειτουργία και στη διάθεση των Θεσσαλονικέων, ενώ 13 δεν έχουν, ακόμη, παραληφθεί, ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται στα αμαξοστάσια εν αναμονή παρεμβάσεων.

Στην ανακοίνωση χαρακτηρίζεται "ατυχέστατη" η επιλογή των συγκεκριμένων λεωφορείων και τονίζεται ότι "ο κύριος Ζέρβας, πέταξε στην κυριολεξία χρήματα των δημοτών μας τα οποία προέρχονται από τα ανταποδοτικά τέλη και προορίζονται υποχρεωτικά μόνο για την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό και το πράσινο του δήμου Θεσσαλονίκης, για να αγοράσει 50 ακατάλληλα παλιά, προς απόσυρση οχήματα, τα οποία  δεν είναι σε θέση ούτε να συντηρηθούν για να δοθούν σε κυκλοφορία. Τελικά τα φθηνά λεωφορεία που θα έδιναν λύση στο πρόβλημα μετακίνησης των δημοτών μας, αποδείχτηκαν φαρμάκι , πανάκριβα σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρουν".