Το σκορ που δεν βόλευε κανέναν ήρθε στην Τούμπα: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-2 και ο Ολυμπιακός ξεφεύγει κι άλλο (όπως και ο Άρης).
Η ΑΕΚ αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ, με τον Χιμένεθ να κερδίζει στο σκάκι των προπονητών τον Γκαρσία, που είχε την ατυχή έμπνευση να βάλει τον Περέιρα να μαρκάρει τον Λιβάι Γκαρσία. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ έκανε πάρτι στην αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ, έφευγε όποτε ήθελε κι έτσι ήλθε και το 0-1.
Ο ΠΑΟΚ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει, άρχισε το β μέρος με αλλαγή στην αριστερή πτέρυγα, αλλά ήρθε το λάθος από τα δεξιά... Η ΑΕΚ ξαναπήρε κεφάλι κι από εκεί κι έπειτα άρχισε το... πάρτι του VAR:
Στο γκολ της ΑΕΚ ο Σάκχοφ πατά στην πλάτη του Κρέσπο, που πιάνει λάθος κεφαλιά και δίνει την μπάλα σε αντίπαλο, σε σουτ του Τζόλη ο αμυνόμενος Λόπες διώχνει την μπάλα με το χέρι και, τέλος, σε επέλαση του Ουάρντα, ο Μπακάκης τον σπρώχνει με δυο χέρια (αφού τον πατάει και του βγάζει το παπούτσι)... Και στις τρεις περιπτώσεις, μέτρησαν... άλλες φάσεις.
Γενικά το παιχνίδι ήταν όμορφο κι άφησε ικανοποιημένους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Η ΑΕΚ αιφνιδίαζε κι ο ΠΑΟΚ έβρισκε ψυχικά αποθέματα. Όσον αφορά τους προπονητές, ο Χιμένεθ με τον Γαλανόπουλο σε όλο το πλάτος του αγωνιστικού χώρου, έκοψε τον άξονα κι ο Γκαρσία δεν βρήκε λύση ως το τέλος. Αμυντικά, πάντως, η ΑΕΚ πελαγοδρομούσε στα στημένα, ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε εύκολα το λάθος.
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, αν δεν είχε γίνει του.. VAR το κάγκελο...
Θυμηθείτε μαζί μας το παιχνίδι λεπτό προς λεπτό. Κάντε scrol για να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια, ανανεώνεται αυτόματα, όπως και η σελίδα.