Για δεύτερη φορά ο Άρης "σκάλωσε" σε μία... λίμνη. Μετά τη λίμνη της Λαμίας, αυτήν τη φορά ήταν η σειρά της λίμνης των... Ιωαννίνων.

Κάτω από συνεχή βροχή διεξήχθη το παιχνίδι, που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Από το πρώτο λεπτό ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και, όσο περνούσε η ώρα, γινόταν χειρότερος.

Ο Άρης, έχοντας διδαχθεί από το μάθημα της Λαμίας βγήκε για να παίξει δυνατά και να προλάβει να προηγηθεί νωρίς, πριν τον δυσκολέψει ο αγωνιστικός χώρος ακόμη περισσότερο. Δεν τα κατάφερε -λόγω... VAR, που βρήκε το επιθετικό φάουλ του Μάνου στον τερματοφύλακα Χοιυτεσιώτη την ώρα που ο Μαντσίνι έστελνε την μπάλα στα δίχτυα...

Από εκεί κι έπειτα ο ΠΑΣ, ως το τέλος του ημιχρόνου ήταν πιο συμμαζεμένος. Εκεί, όμως, ουσιαστικά, τέλειωσαν όλα. Στο β μέρος, ο Μάντζιος με τις αλλαγές του ζήτησε κάτι παραπάνω, αλλά οι ποιοτικοί του παίκτες δεν ήταν δυνατό να δώσουν αυτό που ζητούσε στην... πισίνα. Από το 75 και μετά το παιχνίδι ήταν... ό,τι νάναι, με μακρινές μπαλιές των αμυντικών και των δύο ομάδων να ψάχνουν κάποιον στην επίθεση και να απομακρύνουν με κάθε τρόπο την μπάλα από τα γλιστερά καρέ.

 Θυμηθείτε, μαζί μας, λεπτό προς λεπτό, τον αγώνα. Η εφαρμογή ανανεώνεται αυτόματα. Για να την δείτε κάντε scrol λίγο πιο κάτω. Η σελίδα επίσης ανανεώνεται αυτόματα κάθε δυο λεπτά.