Tο «Ράλλυ των Θεών» επανέρχεται στη φυσική του θέση ως κομμάτι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος WRC, κατά πάσα πιθανότητα ήδη από το φθινόπωρο του 2021 και για τουλάχιστον δύο χρόνια. αλλά με προοπτική μονιμοποίησης!
Το Ράλλυ Ακρόπολις θα ενταχθεί και πάλι στο αγωνιστικό καλεντάρι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος WRC. Αυτό προκύπτει από το μνημόνιο συνεργασίας που υπεγράφη από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Τάκη Πουρναράκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του WRC Promoter, Jona Siebel.
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο μνημόνιο, που καθορίζει τους όρους συνεργασίας των δύο πλευρών, εντάσσεται αρχικά το Ράλλυ Ακρόπολις ως αναπληρωματικός αγώνας στο καλεντάρι του WRC για το 2021. Ακολούθως θα ενταχθεί το «Ράλλυ των Θεών» ως κανονικός αγώνας στο καλεντάρι του 2022 και του 2023, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα δώσει η FIA την απαιτούμενη τυπική της έγκριση.
Η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC έγινε εφικτή χάρη στην πολιτική βούληση της ελληνικής κυβέρνησης και την εντατική δουλειά της οργανωτικής επιτροπής. Ωστόσο και οι ίδιοι οι άνθρωποι του WRC επιθυμούν να επιστρέψει μόνιμα  ο συγκεκριμένος αγώνας στο καλεντάρι του θεσμού, επειδή σύμφωνα με τις έρευνές τους ανήκει το Ράλλυ Ακρόπολις στα τρία εμβληματικότερα του κόσμου, μαζί με το Ράλι Σαφάρι στην Κένυα και το Ράλι Μόντε Κάρλο στο Πριγκιπάτο του Μονακό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που συστάθηκε με απόφαση του Υφυπ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία της για την προετοιμασία της διοργάνωσης του Ράλλυ Ακρόπολις, ενώ σήμερα διαμορφώνει τους χώρους που θα την φιλοξενήσουν με έδρα το ΟΑΚΑ.

Την Motorsport Greece απαρτίζουν στελέχη που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στις διεθνείς διοργανώσεις, στελέχη της ΟΜΑΕ, οδηγοί αγώνων, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, στελέχη του κλάδου του αυτοκινήτου και γενικότερα εμβληματικές προσωπικότητες από το χώρο του αγωνιστικού αυτοκινήτου.