Νίκη σε ντέρμπι, για να αφήσει οριστικά πίσω του το προηγούμενο παιχνίδι και να διατηρήσει επαφή με την κορυφή ήθελε ο ΠΑΟΚ απόψε, κόντρα στον Παναθηναϊκό και την πήρε παλικαρίσια.

Οι δυο ομάδες  πρόσφεραν ένα παθιασμένο ντέρμπι, χωρίς μεγάλες φάσεις, αλλά με αρκετή αγωνία για όσους το παρακολούθησαν από την τηλεόραση. 

Δυνατά μπήκε ο Παναθηναϊκός, με την άμυνα ψηλά, για να δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ και φαινόταν να τα καταφέρνει για τα πρώτα 15' του αγώνα. Ο Δικέφαλος, μάλιστα, για 10' δεν κατάφερε να περάσει ούτε τη σέντρα! Είχε, όμως, απουσίες πίσω και, όταν με την ποιότητα που διαθέτουν οι παίκτες του ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε, άρχισε να βγάζει ευκαιρίες. 

Το 1-0 φαινόταν από... μακριά. Παρόλα αυτά, ο Δικέφαλος κατάφερε να δεχτεί γκολ σε 5', αφού τα αμυντικά χαφ του και οι αμυντικοί του σήμερα ήταν ιδιαίτερα απρόσεκτοι (ιδιαίτερα οι πρώτοι). Έκαναν πολλά λάθη κι έδιναν τις μπάλες στους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος κάτι φάνηκε να αλλάζει, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να αντέξει στην πίεση, αφού η άμυνά του ήταν λύσεις εκ των ενόντων. Ακόμη κι ο τερματοφύλακας άλλαξε δύο λεπτά πριν τον αγώνα, αφού ο Διούδης υποτροπίασε στο τραύμα του στην πλάτη. Ήταν φυσικό ότι κάποια στιγμή θα γινόταν το λάθος. Κι έγινε σε στημένη φάση, εκεί που χρειάζεσαι την δεμένη άμυνα. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε και στη συνέχεια, παρά τα τεχνάσματα του Μπόλονι, διαχειρίστηκε το παιχνίδι μάλλον με σχετική άνεση, για να φθάσει στο τρίποντο.

Ας θυμηθούμε μαζί το ντέρμπι, λεπτό προς λεπτό. Περιμένετε λίγο να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια, η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.