«Το κλείσιμο της εστίασης είναι εν ψυχρώ εκτέλεση της οικονομίας της Θεσσαλονίκης. Μαζί με το εμπόριο, κινούν την οικονομία, μέχρι τα αναπτυξιακά σας πρότυπα αρχίζουν να αποδίδουν θέσεις εργασίας και χρήμα που κινείται στην αγορά». Αυτό τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στο OPEN.

«Κάθε ώρα που περνάει η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Ξεπεράσαμε τα 800 κρούσματα, οπότε αν δε θέλει να παραδεχτεί κάποιος τις υπαρκτές ευθύνες, καταντά αστείος ή επικίνδυνος. Αυτό όμως που προέχει είναι να σωθούν ζωές και δουλειές. Γίνονται και τα δύο; Ναι γίνονται. Και θα συζητήσουμε μετά για τις εγκληματικές ευθύνες", πρόσθεσε.

Και πρόσθεσε: "Από σήμερα, σταματήστε τον συνωστισμό στα μέσα Μεταφοράς. Κανένας όρθιος, κανένας υπεράριθμος, κανένας χωρίς μάσκα και απόσταση. Επισκευάστε όσα περισσότερα λεωφορεία του ΟΑΣΘ γίνεται. Πυκνώστε τα δρομολόγια τις ώρες αιχμής. Ακόμη και αν χρειαστεί να αγοραστούν ανταλλακτικά και να δοθούν υπερωρίες. Μην παίζετε με την λογική και τις ζωές των επιβατών".